Det udtaler vores sælgere i 2860 Søborg:

Sælger af Havevej 20, st. tv. 2860 Søborg udtaler:

”En ejendomsmægler der går den ekstra mil”
Da Helle Haue, efter at have boet mange år i den samme lejlighed, besluttede sig for at prøve noget nyt, fik hun anbefalet Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson. Den anbefaling kan hun nu med glæde give videre.
”Det er jo altid dejligt at få anbefalet noget fra ens omgangskreds – specielt når det drejer sig om en ting som ejendomssalg, som jo ikke er noget man beskæftiger sig med hver dag”, fortæller Helle Haue og fortsætter:
”Jeg tog en snak med Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson, og kunne med det samme fornemme den gode energi og dialog. De lyttede til mine ønsker og var åbne for at høre hvad jeg havde på hjerte, og meget fleksible i deres tilgang til tingene”.
”Vi aftalte Åbent Hus hver søndag, og løbende fremvisninger efter aftale. De vendte altid retur hurtigt efter Åbent Hus, og når de arrangerede fremvisninger blev jeg adviseret i god tid. Det var rigtigt rart”.
”Efter bare en måned var der en interesseret køber, som dog syntes at fællesudgifterne til lejligheden var lidt for høje. Her gik Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson lige den ekstra mil, da de undersøgte om der var noget i fællesudgifterne man kunne trække ud af ligningen. Det viste sig at man ikke behøvede at have antennepakken med som en del af udgiften, og at man kunne vælge en anden og billigere løsning”.
”Dette gjorde at køber blev endeligt overbevist, og min lejlighed blev solgt – oven i købet til 250.000 kr. mere end jeg havde troet jeg kunne få for den. Jeg vil til hver en tid anbefale Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson til alle der skal sælge deres bolig”, afslutter Heidi Haue.

Sælger af Juni Alle 81, 2860 Søborg udtaler:

”Nytænkning solgte boligen efter mægler-rundtur”
Da Kim Rasmussen skulle sælge sin bolig på Juni Allé 81, nåede han at forsøge sig med 3 lokale mæglere inden han fandt løsningen med Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson.
”Vi havde været igennem 3 lokale mæglere og et forløb på 882 dage da vi kom i kontakt med Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson. De havde en anderledes profil end de andre ejendomsmæglere vi havde været i kontakt med i den forstand, at de gik meget op i ikke kun at annoncere lokalt”, fortæller Kim Rasmussen og fortsætter:
”Først forstod jeg ikke umiddelbart ideen, men nu kan jeg se hvor meget mening det giver. Der er jo masser af mennesker der gerne vil flytte fra København og omegn og ud til hus og have, så Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlssons strategi var bare helt rigtig – annoncering uden for lokalområdet og masser af vilje og engagement”
”Gennem forløbet der tog ca. 2 måneder, var der et rigtigt godt informationsflow. Masser af Åbent Hus arrangementer, opkald til potentielle interesserede fra køberkartoteket og en super opfølgningsevne. Skulle man have svar på noget, så kom det prompte, og uanset hvem hos Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson jeg henvendte mig til, så kunne de hjælpe mig videre med mit forehavende. Det fungerede bare super godt”, fortæller Kim Ramussen og afslutter:
”Jeg anbefaler helt bestemt Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson. De gør virkelig en forskel”.

Sælger af Maj Alle 117, 2860 Søborg udtaler:

En ejendomsmægler med det rette fokus
Da Martin skulle sælge sit hus på Maj Allé 117 i Søborg, talte han med en del ejendomsmæglere. Han ville være sikker på at vælge den rette. Og det gjorde han heldigvis, nemlig Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson.
”De fleste af de ejendomsmæglere jeg talte med var mere interesserede i, hvad de skulle sælge mig når mit hus var afhændet, end de var i at sælge mit hus for mig. Deres fokus var et helt forkert sted”, fortæller Martin og fortsætter:
”Så, da jeg talte med Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson var jeg ikke i tvivl. De er en selvstændig forretning, og de fik mig til at føle mig som en vigtig kunde hos dem, og ikke blot som én i mængden. Det synes jeg i den grad er vigtigt – man sælger jo ikke sit hus hver dag”.
”Mit hus ligger tæt på motorvejen, og derfor vidste jeg godt, at det måske kunne tage lidt tid at finde de rette købere. Men ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson var gode til at vejlede mig med hensyn til prissætning, og så var de bare ekstremt proaktive. Der blev holdt masser af Åbent Hus arrangementer, og de tog fat i både deres køberkartotek og nye, potentielle købere”, fortæller Martin.
”Da der kom et bud, var de virkeligt dygtige til at forhandle og tale min sag som sælger, og derud over var de fantastiske til at klare korrespondancen med købers boligadvokat. Jeg er ovenud tilfreds med deres arbejde, og vil helt sikkert anbefale ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson til fremtidige boligsælgere”, afslutter Martin.

Det udtaler vores sælgere i 3500 Værløse:

Sælger af Enebærvej 10, 3500 Værløse udtaler:

"En ejendomsmægler, der ikke blot sælger en metervare"
Efter 6 måneder hos en lokal kædemægler, fik Gunvor anbefalet at sætte sit hus til salg hos Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson. Den anbefaling vil hun klart give videre til andre der går i salgstanker.
”Jeg havde hørt om Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson fra anden side, og da jeg mødtes med dem, blev jeg ret hurtigt overbevist om, at de skulle have mit hus til salg”, fortæller Gunvor og fortsætter: ”I modsætning til hvad jeg havde prøvet tidligere, så blev der lagt en helt klar handlingsplan for forløbet. Så, hvad skal der ske efter 14 dage, en måned etc. Det gav en rigtig god ro omkring, at der blev taget professionelt hånd om tingene”.
”Da beskrivelsen af huset skulle laves til salgsmaterialet, bad Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson mig om at komme med input til, hvad jeg selv havde været mest glad for ved huset. Den beskrivelse arbejdede Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson efterfølgende videre med, og det endte med et meget retvisende og personligt indblik, i stedet for blot ”salgsfloskler”, fortæller Gunvor.
” Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson er ihærdige, de giver gode til tilbagemeldinger, og så holder de dampen oppe og går den ekstra mil der skal til, for at få en tilfreds kunde. De har andre briller på end den ”almindelige” ejendomsmægler har, og de er dygtige til at sælge din bolig, og behandler den ikke blot som en metervare”.
”Jeg vil til hver en tid anbefale Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson til alle der går i salgstanker – jeg er vildt begejstret for deres arbejde”, afslutter Gunvor.

Sælger af Bringevej 115, 3500 Værløse udtaler:


"Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson solgte boligen så godt, at man fik lyst til at blive"

Max Jensen og hans kone ville gerne finde et nyt hus. Og da de fandt det, skulle det gerne gå stærkt med at få solgt det gamle. Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson klarede det på blot tre uger.

"For ca. 1,5 år siden satte vi vores rækkehus på Bringevej 115 i Jonstrup til salg hos en lokal kædemægler. Der lå det så og kom ingen vegne. I mellemtiden kiggede vi rundt efter en ny bolig, og i den forbindelse løb vi ind i Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson”, fortæller Max Jensen og fortsætter:

”Vi fandt ikke rigtigt det vi søgte, men Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson blev ved med at kontakte os, når de fik noget til salg, som de mente kunne være interessant for os. Det var virkelig god service.

Da vi fandt, hvad vi søgte, var vi slet ikke i tvivl om, at det skulle være Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson der skulle sælge vores hus. Og det gjorde de så. På bare tre uger. De formåede at bygge bro mellem flere kommunegrænser, og fik folk fra nær og fjern til at se på huset. Det var supergodt arbejde. Og det endte da også med at der var flere interesserede, og vi fik mere, end hvad vi havde bedt om i udbudspris.

"Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson er meget aktive, og så har de en rigtig god sans for detaljer, både hvad angår billeder og tekst til salgsannoncen. De solgte huset så godt, at vi fik helt lyst til at blive boende. Vi vil bestemt anbefale alle der går i salgstanker at kontakte Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson”, afslutter Max Jensen.

Sælger af Bringetoften 5, 3500 Værløse udtaler:


"Den rigtige strategi trodsede Corona krisen og solgte villaen på kort tid"
Da Ole og hans kone satte deres villa på Bringetoften 5 i Værløse til salg i februar måned 2020, havde de naturligvis ikke forudset at løbe ind i en Corona krise. Heldigvis kunne de sammen med Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson løbende lægge den rette strategi, og det fik huset solgt på blot tre måneder.
”Da vi besluttede os for at sætte til salg, havde vi tre forskellige ejendomsmæglere ude og se på ejendommen”, fortæller Ole og fortsætter: For år tilbage solgte Ronnie Karlsson nogle af vores bekendtes hus, og de var meget tilfredse med processen. Derfor var det naturligt at tage fat i Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson da vi selv skulle i gang. Vi endte da også med at vælge dem, ud af de tre vi havde haft på besøg. Og, det er vi meget glade for den dag i dag”.
”Vi satte til salg i februar, og allerede efter det første Åbent Hus var der nogle der var interesserede i at købe. Men, så dukkede Corona op, og alle på markedet blev skræmt af usikkerheden om fremtiden, rentestigninger og deslige”, fortæller Ole.
”Vi havde en tæt dialog med Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson, og vi tilrettede strategien undervejs. Det gjorde at der blot gik 4-5 uger før melodien ligesom var genfundet, og folk igen kunne se ideen i, at investere i vores hus. Lige efter påske kunne vi igen afholde fremvisninger, og her dukkede der flere par op, der synes huset var interessant. Et af parrene endte med at købe, og alt gik op i en højere enhed”.
”Det er altid nemt at sælge når omstændighederne er til det. Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson viste deres værd i en krisesituation, og det er her god rådgivning og planlægning virkelig er vigtig. Vi har fået en rigtig god behandling, og har været i de bedste hænder hos en dygtig salgsvirksomhed, der forstår at lukke ordren. Vi er meget tilfredse, og anbefaler gerne Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson videre til andre der går i salgstanker”, afslutter Ole.

Sælger af Højeloft Vænge 70, 3500 Værløse udtaler:

”Et sagligt, korrekt og professionelt ejendomsmæglerfirma”
Det var med en vis portion vemod at Jørgen Søltoft og hans kone skulle sætte deres hus til salg. Men en kort og professionel proces endte med alligevel at gøre det til en god oplevelse.'
”Vi var kede af at skulle forlade vores hus og de skønne omgivelser, men tiden kaldte på en etplansbolig”, fortæller Jørgen Søltoft og fortsætter:
”Vi havde noget tid forinden fået en flyer i postkassen hvor en beboer på vejen udtalte sig vældigt positivt om deres hussalg, som var formidlet af Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson. Og da flyer nummer to så landede da vi gik med salgstankerne, så vidste vi hvem vi skulle tage fat i”.
”Vi havde en positiv dialog med Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson, og vi følte os med det samme godt behandlet. De var saglige og korrekte, og havde en yderst professionel tilgang til tingene”, fortæller Jørgen Søltoft.
”Man må sige at de agerede hurtigt og konsekvent. Vi nærmede os påsken, og der blev arrangeret Åbent Hus 2. påskedag. Her var allerede flere interesserede, og efter blot 11 dage havde Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson solgt vores hus til mere end 10% over den udbudte pris”.
”Vi er meget glade for at vi valgte Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson til at varetage salget af vores hus. Det gjorde det til en rigtig fin oplevelse, og vi anbefaler dem med glæde til alle andre der går i salgstanker”, afslutter Jørgen Søltoft.

Sælger af Hasselhaven 11, 3500 Værløse udtaler:

”En modig ejendomsmægler med næse for hvad der rører sig”
Da Lasse Clement og hans kone skulle sælge deres rækkehus på Hasselhaven 11 i Værløse, fik de anbefalet at tage en snak med Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson. Det sikrede dem et hurtigt salg – og 100.000 kr. ekstra.
”Vi havde talt med en anden ejendomsmægler der anbefalede os at sætte vores rækkehus til salg til samme pris, som de andre huse i området historisk var solgt til. Men Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson mente at vores hus var specielt nok til, at bære en højere pris”, fortæller Lasse Clement og fortsætter:
”Det skulle da også vise sig at være helt korrekt. Fra det første Åbent Hus, hvor der både var fremmødte fra Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlssons køberkartotek, samt andre der havde set huset annonceret, til huset var solgt, gik der blot 10 dage. Køberen kom allerede dagen efter til en separat fremvisning, og så gik det slag i slag derfra”.
”Vi havde en super god kemi med Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson; de er rigtigt dygtige til at kommunikere, og de har udført et godt, solidt stykke salgsarbejde. Og, så synes jeg det er modigt at de tør udfordre prisen, fordi de tror på det, og ikke mindst på dem selv”, fortæller Lasse Clement og afslutter:
”Vi ønskede et hurtigt salg og en hurtig overtagelse, og vi fik begge dele med Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson. Jeg har allerede anbefalet dem videre og gør det rigtigt gerne igen”.

Sælger af Højeloft Vænge 80, 3500 Værløse udtaler:

”Faglighed, erfaring og karakter solgte boligen de andre ikke kunne sælge”
Da Christine Bomholts hus i Værløse havde været til salg 750 dage hos to forskellige mæglere var hun skeptisk ved at skifte til en tredje mægler. Men det fortryder hun bestemt ikke nu, at hun gjorde. ”Jeg var ved at være lidt skeptisk i relation til, om én ejendomsmægler kunne gøre det bedre end en anden. De to mæglere jeg havde haft på, var jeg i vældig god dialog med, og de var begge kede at de ikke kunne sælge huset. Så jeg var ikke som sådan utilfreds med deres arbejde”, fortæller Christine Bomholt og fortsætter:
”Da jeg kom i kontakt med Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson, blev jeg dog hurtigt overbevist om, at her var noget der var anderledes. Vi fik en god snak omkring hvad de synes jeg skulle gøre for at gøre huset ”klar til salg”, og de var meget konkrete i deres forslag. Her trådte Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson virkelig i karakter”.
”En ting jeg også hæftede mig ved, er at Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson er en uafhængig ejendomsmægler. Det betyder at, i modsætning til hos kædemæglerne, så er der ikke kollegaer på den anden side af bygrænsen, som de skal være tro imod. Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson kan kontakte potentielle købere overalt i landet, uden at træde nogen over tæerne”.
”Allerede fra start blev der kørt på med Åbent Hus hver weekend og et højt aktivitetsniveau. Og, efter to måneder gav det pote, og huset blev solgt. Det har været en rigtig god oplevelse, og jeg vil til hver en tid anbefale Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson til andre der går i salgstanker”, afslutter Christine Bomholt.

Sælger af Skov Alle 7, Hareskovby, 3500 Værløse udtaler:

"Tryghed og professionalisme gik hånd i hånd i hussalget"
At skulle formidle salget af et familiemedlems dødsbo er aldrig nogen nem sag. Men for Susanne Allerslev og hendes familie blev det, med hjælp fra Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson, alligevel en fin oplevelse.
”Sammen med min familie skulle jeg sørge for at få solgt huset på Skov Allé. Vi tog snakken med to forskellige ejendomsmæglere, og valget faldt på Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson”, fortæller Susanne Allerslev og fortsætter: ”Vi følte os fra start meget trygge ved Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson. Der var en god kemi, og de var meget begejstrede for huset, hvilket også gav os følelsen af, at de nok skulle få det solgt hurtigt og til den rigtige pris”.
”Og det fik vi jo så ret i, for på blot 3 uger var huset solgt til en pris vi var ovenud tilfredse med. Hele forløbet gik simpelthen så nemt, og vi kunne ikke have være gladere”.
”På intet tidspunkt følte vi os utrygge eller uoplyste. Der var ingen tvivlsspørgsmål, og vi blev så at sige holdt i hånden gennem hele forløbet”, fortæller Susanne Allerslev og afslutter:
”VI vil meget gerne anbefale alle der skal sælge bolig at tage fat i Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson”.

Sælger af Skolekrogen 115, 3500 Værløse udtaler:

"En ejendomsmægler der kæmper din sag"
Da Aggi Maria Glinvad skulle sælge deres hus på Skolekrogen 115 i Værløse, fik de et råd med på vejen fra deres søns kammerats far. Og det skulle vise sig at være et rigtigt godt et af slagsen.
”Vi havde haft huset til salg hos en lokal kædemægler i næsten 6 måneder, og gode råd var ved at være dyre”, fortæller Aggi Maria Glinvad og fortsætter:
”Vi delte selvfølgelig at vores bolig var til salg på diverse sociale medier, og så fik vi en håndsrækning fra vores søns kammerats far. Han havde set at vi gjorde reklame for vores hus, så han tog fat i os for at høre, om vi manglede en ny, dygtig ejendomsmægler. Vi takkede ja til hans råd om at kontakte Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson. Og det kom vi bestemt ikke til at fortryde, for så gik det pludseligt stærkt”.
”Vi lavede en aftale med Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson, og så snart vores hus var på nettet gik de i gang med at afholde Åbent Hus. Og det væltede ind med mennesker. Tre gange så mange fremmødte på tre uger i forhold til første gang vi entrerede med en ejendomsmægler. Og på bare 53 dage var huset solgt”.
” Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson gør bare ting! De er proaktive, professionelle, de giver feedback og de kæmper for din sag. Jeg har netop talt med en bekendt ude på vejen som overvejer at sætte til salg, og jeg har varmt anbefalet Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson. Og det er er faktisk ikke første gang. Jeg har allerede gjort det én gang før, og jeg gør det meget gerne igen”, afslutter Aggi Maria Glinvad.

Det udtaler vores sælgere i 2760 Måløv:

Sælger af Ulborgvej 31, 2760 Måløv udtaler:

"Professionel hjælp til både køb og salg af bolig"
Da Finn og hans kone skulle købe lejlighed, tog de Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson med på råd, og fik hjælp til alt det, man ikke lige ved som boligkøber. Efterfølgende solgte Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson deres hus på Ulborgvej 31 i Måløv på blot én måned og til kr. 55.000 over udbudsprisen.
”Det er jo ikke hver dag man køber en ny bolig”, fortæller Finn og fortsætter: ”Derfor var det en stor hjælp og ikke mindst en gevaldig støtte, at have Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson til at sørge for alt det praktiske ved vores boligkøb. Og, da det så var faldet på plads, så solgte de vores hus på bare én måned – til kr. 55.000 mere end udbudsprisen”.
”Vores hus har en vældig fin beliggenhed, og da Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson prissatte det, så kiggede de selvfølgelig på hvad der ellers var solgt i området. Men, de så også på, at lige netop vores hus havde en ekstra fordel ved at ligge lige op til parken og stisystemet. Og netop det mente de gjorde, at huset kunne bære en højere udbudspris. Sådan blev det så – og det viste sig jo at være helt rigtigt set”.
”Der var vældig stor aktivitet til Åbent Hus-arrangementerne, og altid hurtig og grundig feedback. Inden længe var der 4 par, der var interesserede, og vi endte i en budrunde, og altså med en endnu højere pris end forventet. Vi kan simpelthen bare ikke være mere tilfredse”, fortæller Finn og afslutter:
”Det har været et meget nemt og behageligt forløb med en aktiv og energisk mægler, der både havde fuldstændigt styr på købs- og salgsprocessen. Vi vil til hver en tid anbefale Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson til alle – både købere og sælgere”.

Sælger af Søholmen 12, 2760 Måløv udtaler:


"Rådgivning og salgsarbejde i topklasse"

Grete og hendes mand havde stødt på Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson gennem netværk, og da de skulle sælge deres hus på Søholmen 12 i Måløv, var der derfor ingen tvivl. Det var dem der skulle stå for salget.

”Det er bare sympatiske mennesker som man føler sig tryg ved”, udtaler Grete og fortsætter: ”De arbejder for sagen. Vi havde Åbent Hus hver søndag i de knap tre måneder vores hus var til salg, og der var en kontinuerlig og velplanlagt aktivitet. Hver søndag blev vi informeret straks efter de havde været her, og havde der været nogle der udviste interesse, så fulgte Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson altid op på dem. Det var rart hele tiden at kunne følge med, og have hånd i hanke med hvad der skete”.

”En anden ting vi oplevede var, at Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson var super gode til at rådgive os. Vores hus har en lidt speciel indretning, og er måske ikke så ideelt for f.eks. en børnefamilie. Men, det er stort nok til at der kan etableres et ekstra værelse, og det så Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson med det samme, og fik lavet et animeret billede, så potentielle købere kunne se den mulighed også”.

”Alt i alt må man sige, at alt var lige som det skulle være. Vi fik den ønskede pris, den ønskede overtagelse og i det hele taget det bedst tænkelige salgsforløb. Så, vi kan uden tvivl anbefale Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson videre til andre der går i salgstanker”, afslutter Grete.

Sælger af Søholmen 24, 2760 Måløv udtaler:

”Ligetil, nede på jorden og reelle - sådan er Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson”
Da Sara og hendes familie skulle sælge deres rækkehus i Måløv, havde de flere ejendomsmæglere ude for at se på huset. De var slet ikke i tvivl om deres valg - det faldt på Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson.
”Vi kendte lidt til Ronnie Karlsson fra netværket i Måløv, så det var naturligt at invitere ham forbi til at se på huset, da vi havde besluttet at sætte til salg”, fortæller Sara Hirschel og fortsætter: ”Vi inviterede også nogle andre ejendomsmæglere, for det er jo en stor ting med sådan en proces, og vi ville være helt sikre på at have afdækket mulighederne”.
”Da vi havde haft besøg af de forskellige var vi ikke et sekund i tvivl – det skulle bare være Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson der stod for vores hussalg. De er ligetil, helt nede på jorden, på ingen måde oversælgende, og de skabte kun reelle forventninger hos os”, fortæller Sara.
”Og så gik det altså bare stærkt. Efter én dag havde de første fremvisning, og efter tre dage kom nummer to. Så var der Åbent Hus, og 23 dage efter var huset solgt. De håndterede alt på en super fin måde, både i henhold til aktivitetsniveauet, de hurtige tilbagemeldinger og den interne kommunikation.
Hos Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson er det nemlig ikke kun den pågældende ansvarlige mægler der har styr på hvad der sker omkring din bolig – det er også de andre. Så du kan til enhver tid få alle de svar, og al den information du ønsker. Det er virkelig rart”, fortæller Sara Hirschel og afslutter: ”Vi vil endelig gerne anbefale Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson til alle, der skal sælge deres bolig”.

Sælger af Søndergårds Allé 43, 2760 Måløv udtaler:

”Godt samarbejde fik husdrømmen til at gå i opfyldelse”
Da Britt og hendes kæreste Mikkel fandt drømmehuset, var det bare med at slå til. Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson og deres samarbejdspartner Lån & Spar Bank gjorde det muligt.
”Vi havde fået øje på et hus som svarede mere eller mindre til de ønsker vi havde. Der var dog en del der skulle laves, men vi vidste også at vi nok blev nødt til at gå på kompromis med nogle ting”, fortæller Britt og fortsætter:
”Det var Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson der havde huset til salg, så vi kontaktede dem for en fremvisning. Her fik vi en snak om hvordan vores absolutte drømmehus skulle være, og de fortalte, at de faktisk havde et hus som dette på vej på markedet. Så, det endte med at vi tog ud for at se det i stedet”.
”Det var fuldstændigt lige i øjet. Ny istandsat og bare lige os. Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har et samarbejde med Lån & Spar Bank, og de kontaktede dem for at høre hvordan lånemulighederne var – vi havde jo stadig en lejlighed, som vi skulle af med”, fortæller Britt.
”Efter få timer kontaktede vi selv Lån & Spar Bank som på Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlssons anbefaling var klar. Vores egen bank ville kun hjælpe med udgangspunkt i en betinget købsaftale, men Lån & Spar Bank var imødekommende og meget hjælpsomme uden forudsætninger. De har da også efterfølgende fået en ny kunde i os”.
”Vi bad Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson om hjælp til at sælge vores lejlighed, og selvfølgelig gerne hurtigst muligt, så vi undgik dobbelt husleje alt for længe. Det tog de vældigt bogstaveligt, og på blot 3 uger var lejligheden solgt, og det endda kun med et afslag på kr. 29.000,- så det med dobbelt husleje, det nåede vi slet ikke til”, fortæller Britt og afslutter:
”En bedre ejendomsmægler skal man lede længe efter – vi anbefaler hellere end gerne Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson. Både til købere og sælgere”.

Sælger af Parklodden 1, 2760 Måløv udtaler:

"En oplevelse af god kemi, engagement og troværdighed"
Da Susanne skulle hjælpe sin mor med at sælge huset på Parklodden 1 i Måløv, kontaktede hun to ejendomsmæglere. Hun valgte Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson, som hun fandt både troværdigt og engageret.
”Det afhænger jo meget af kemi, og det synes jeg der var fra starten med Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson. De virkede meget troværdige og ikke mindst engagerede, så jeg var tryg ved at overlade opgaven til dem”, fortæller Susanne og fortsætter: ”Alting gik jo ret stærkt da vi satte i gang, og fra huset kom på nettet og til der var Åbent Hus første gang, gik der kun 3 dage. Og det viste sig så også, at køberen var blandt de fremmødte, så efter en ekstra fremvisning var huset solgt til prisen. Det tog blot 10 dage”.
”Køberen var fra udlandet, og derfor var der en del ekstra papirarbejde der skulle klares, og købsaftalen så anderledes ud end vanligt. Det havde jeg en del spørgsmål til, men der formåede Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson at berolige mig, og forklare mig omkring sagen. Så det var rigtigt fint”, fortæller Susanne og afslutter:
”Jeg anbefaler gerne Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson til andre der går i salgstanker”.

Sælger af Jungshøjvej 10, 2760 Måløv udtaler:

”Ærlighed, ihærdighed og et kig over kommune-grænsen solgte huset”
Da Per Klement skulle sælge sit hus på Jungshøjvej 10 i Måløv, havde han først en lokal kædemægler til at varetage salget. Da dette desværre ikke kastede noget af sig, kom Per Klement heldigvis i kontakt med Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson – og så skete der noget.
”Desværre fik vi ikke noget ud af det første engagement med en lokal kædemægler, og selvfølgelig var det ærgerligt at det første års tid gik med så lav en aktivitet på huset”, fortæller Per Klement og fortsætter:
”Men, det blev der taget revanche på da vi kom i kontakt med Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson, som jeg virkelig fornemmede var en autentisk ejendomsmægler. Jeg er én der værdsætter at man er ærlig og ligefrem, og ikke mindst at man gør det stykke arbejde man er ansat til – og det gjorde de i høj grad”.
”De ringede og skrev til folk fra deres kundekartotek, og var vældigt ihærdige med at få folk ud på Åbent Hus og fremvisninger. Og, det var ikke kun folk fra nærområdet, men også længere væk fra, som havde fortalt om interesse i den type hus jeg solgte, men ikke søgte i Måløv, der blev kontaktet”, fortæller Per Klement.
”Undervejs blev der afholdt opfølgningsmøder, og informationsflowet var virkelig godt. Der manglede absolut ingenting, hverken før, under eller efter huset blev solgt, og Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson agerede den rådgivende og vejledende part, præcis som jeg ønskede det”, fortæller Per Klement og afslutter: ”Jo, anbefale Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson, det vil jeg i hvert fald gerne.

Sælger af Bakketoften 18A, 2760 Måløv udtaler:

"En ejendomsmægler med forståelse for de bløde værdier"
Efter 42 år i huset på Bakketoften 18A, var det ikke bare sådan lige for Birthe og Henning Køster at sætte til salg. Der var mange følelser involveret, og en usikkerhed omkring det at komme godt videre.
”Vi var temmeligt vemodige ved tanken om at skulle skille os af med vores hjem gennem 42 år, men både hus og have var ved at blive for stor en mundfuld, så vi erkendte at det var tid”, fortæller Henning Køster.
”Da vi mødte Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson på en fremvisning vi var ude på, fik vi et rigtigt godt indtryk. De var meget imødekommende og spurgte ind til vores behov, men var ikke for påtrængende. De forstod at det var en svær beslutning for os”.
”Vi besluttede os for, at det var dem der skulle sælge vores hus, og allerede to dage efter kontrakten var underskrevet, kom der to par til fremvisning, hvoraf det ene par var interesseret. Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson holdt ét Åbent Hus der var planlagt søndagen efter, og det viste sig at være et godt træk, da der mødte mellem 25 og 30 mennesker frem”, fortæller Henning.
”Det endte i en budrunde mellem tre par, og det lykkedes Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson at få 115.000 kr. mere for vores hus end udbudsprisen. Og, så sørgede de for en lang overtagelse, som var en af de ting vi prioriterede meget højt, da vi ikke ønskede et ekstra stop på vejen i en midlertidig bolig”.
”Jeg kan ikke fremhæve noget ved Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson der var ekstra godt – for alt var ekstra godt. Vi havde udelukkende positive oplevelser, og vil helt klart anbefale alle der skal sælge bolig at opsøge Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson”, afslutter Henning".

Sælger af Myrholmen 27, 2760 Måløv udtaler:

”Stor attention på den enkelte kunde”
Da Michael Andersen og hans kone fandt deres nye drømmehus, slog de til med det samme. Herefter hjalp Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson med at sælge deres rækkehus på blot 14 dage.
”Vi købte det nye hus, før vi havde sat det gamle til salg. Når man er i den situation, vil man selvfølgelig gerne have en kort proces, og det fik vi med Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson. Vi forespurgte også hos en anden mægler, men vi valgte Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson, fordi vi hellere ville være kunde et sted hvor der er stor attention på den enkelte kunde, frem for hos en større kæde”, fortæller Michael Andersen og fortsætter:
”Det viste sig da også at være et rigtigt godt valg, for på blot 14 dage var vores rækkehus solgt til den højeste kvadratmeterpris i området siden 2008. Og det oven i købet uden at være annonceret. Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson benyttede sig af deres køberkartotek, og efter få fremvisninger var huset solgt”.
”Hos Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson er de meget ihærdige, de er hurtige til at kommunikere når der er nyt, og så har de en god og gennemsigtig prisstruktur. Alt sammen er det med til at give en god oplevelse. Jeg vil derfor gerne anbefale potentielle sælgere at tage fat i Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson”, slutter Michael Andersen af.

Det udtaler vores sælgere i 2920 Charlottenlund:

Sælger af Prinsesse Alexandrines Alle 11 2920 Charlottenlund udtaler:

Friske og utraditionelle øjne solgte villaen i en fart
Da Liselotte og hendes søskende skulle sælge boet efter deres forældre, stod valget mellem tre forskellige mæglere. De endte med at vælge den eneste der ikke var lokal – og det fortrød de bestemt ikke.
”Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson virkede ungt, friskt og utraditionelt, og ikke fastlåst på at gøre ting på én bestemt måde. Det kunne vi godt lide”, fortæller Liselotte og fortsætter:
”Boet var et håndværkertilbud, og Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlssons tilgang var, at afholde Åbent Hus mange gange, så folk kunne komme og se det, uden at føle sig alt for forpligtede. Huset var sådant et som man kunne forelske sig i når man så det og mulighederne i det – og ikke nødvendigvis et, som man blev vild med ud fra nogle billeder i en salgsopstilling. Så det var den helt rigtige måde at gøre det på”.
”Efter hvert Åbent Hus fik vi gennemarbejdede tilbagemeldinger om hvordan responsen fra de forskellige fremmødte havde været, og hvordan Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson syntes vi skulle forholde os. Og da der kom to bud på samme tid, var de også gode til at råde os til, hvad vi skulle gøre”, fortæller Liselotte og afslutter:
”Huset blev solgt med en hurtig overtagelse, præcis som man kunne ønske sig. Vi har haft en rigtig god oplevelse med Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson, og vi anbefaler dem meget gerne videre”.

Det udtaler vores sælgere i 2830 Virum:

Sælger af Frederiksdalsvej 179, 2830 Virum udtaler:

”Fokus og ny energi solgte boligen på 12 dage”
Da Henrik Nykjær havde haft sin bolig på Frederiksdalsvej 179 i Virum til salg i 365 dage hos anden ejendomsmægler var det tid til et mæglerskifte, og han tog derfor et møde med Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson. Det er han meget glad for den dag i dag.
"Vi skulle have nye ideer på  bordet, og det fik vi", fortæller Henrik Nykjær og forsætter: "På mødet fik vi helt klart et indtryk af, at her var en nystartet ejendomsmægler der ville lægge ekstra energi og fokus i vores salg. Samtidigt havde de nogle gode forslag til hvordan vi kunne komme ud til en bredere målgruppe". Efter et år hos en anden ejendomsmægler var vi naturligvis lidt skeptiske, men da der på det første Åbent Hus med Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson var 8 par der ville se huset, blev vi meget positivt overraskede".
"Forløbet endte med at blive meget kort, for på blot 12 dage var huset solgt og endda til mere end udbudsprisen. En ting vi hæftede os ved var, at der var en virkelig stor proaktivitet hos mægleren for at få folk til at komme til Åbent Hus, og det var med al sandsynlighed det, der sørgede for det hurtige og effektive salg", fortæller Henrik Nykjær og slutter:”
"Jeg vil helt sikkert anbefale andre der går med salgstanker at kontakte Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson".

Det udtaler vores sælgere i 2880 Bagsværd:

Sælger af Langemosevej 35, 2880 Bagsværd udtaler:


"En uafhængig ejendomsmægler med stor rækkevidde"
Da Dorrit og Bjørn Holms drømmehus længere nede ad vejen kom til salg, slog de til med det samme. Salget af deres eget hus på Langemosevej 35 i Bagsværd overlod de med stor succes til Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson.
”Vi kunne simpelthen ikke sige nej da vores drømmehus kom til salg”, fortæller Dorrit Holm og fortsætter: ”Vi havde rigtigt gode erfaringer med Ronnie og Mikkel fra Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson, da de tidligere havde hjulpet os med at sælge min mors hus. Så vi var ikke i tvivl om, at det var dem der skulle hjælpe os med vores eget hussalg”.
”Huset blev prissat, og vi var sådan set klar til at sætte det på markedet. Så kom tilstandsrapporten, som viste sig at være endnu bedre end vi havde forventet. Derfor anbefalede Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson os, at vi hævede prisen på huset. Vi fulgte deres anbefalinger, og det viste sig da også at være det helt rigtige at gøre”, fortæller Dorrit Holm.
” Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson er fænomenale til at bruge deres køberkartotek aktivt. I og med at de ikke er afhængige af distrikter og den slags som kædemæglerne er, så kan de jo gå vidt omkring. Og, det endte da også med at være et par fra Amager der købte vores hus. Vel og mærket efter de sammen med en del andre afgav bud. For der kom mere end 30 par til de to Åbent Hus arrangementer der blev afholdt før huset var solgt på 14 dage – til 225.000 kr. mere end udbudsprisen. Det er da godt købmandsskab, og ikke mindst godt benarbejde”.
”Ja begejstrede, det er vi, og vi har allerede anbefalet Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson videre til vores venner, og det bliver vi ved med at gøre fremover”, afslutter Dorrit Holm.

Sælger af Ullasvej 22, 2880 Bagsværd udtaler:

”Et samarbejde, der klingede godt i maven”
Da Ulla Lerche Jones og hendes mand skulle sælge deres hus på Ullasvej 22 i Bagsværd faldt valget på Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson. Og det fortryder de bestemt ikke.
”Vi skulle til at sætte gang i processen med at sælge huset, da vores datter fandt en flyer fra Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson i postkassen. Normalt ryger den slags hurtigt videre i skraldespanden, men noget ved den fangede vores opmærksomhed. Vores datter, der har fingeren på pulsen med den slags, sagde straks at dem skulle vi ringe til”, fortæller Ulla Lerche Jones og fortsætter:
”Det gjorde vi så, og både Ronnie og Mikkel fra Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson kom forbi til en snak. Min mand og jeg var enige om, at de var realistiske, og at de havde en åben og gennemsigtig tilgang til tingene. De var reelle, og det klingede godt i maven, som man siger”.
”Selvom vi egentlig havde besluttet os for også at tale med en anden ejendomsmægler, så aflyste vi det faktisk, da vi var meget overbeviste”, fortæller Ulla Lerche Jones.
”Det viste sig da også at være det helt rigtige. Efter 2 måneder med høj aktivitet på Åbent Hus og fremvisninger, var huset solgt, og vi kunne komme godt videre. Alt gik efter planen, og vi havde en virkelig god oplevelse med Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson. Og, det er vi sikre på at andre også vil få”, afslutter Ulla Lerche Jones.

Det udtaler vores sælgere i 2970 Hørsholm:

Sælger af Væverholm 1, 2970 Hørsholm udtaler:

”Solgt”
Bente Thulin varetog på vegne af sin svoger salget af Væverholmen 1 i Hørsholm. Hun havde denne oplevelse med Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson:
”Huset stod til salg i 6 måneder hos en lokal kædemægler, men det var først da vi entrerede med Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson, at der kom skred i tingene.
Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson var virkeligt gode til at få folk ud på ejendommen, og de brugte deres køberkartotek meget aktivt. Derfor var det ikke kun folk fra nærområdet, eller nogen der specifikt havde søgt bolig i Hørsholm, som kom til Åbent Hus, men også andre potentielle huskøbere.
Det endte med at være et par der søgte bolig i Nordsjælland som købte huset. Og de havde måske ikke lagt mærke til lige netop det hus, havde det ikke været for Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlssons store indsats.
Vi er meget tilfredse med hele forløbet, og ikke mindst glade for at have haft et så proaktivt og ihærdigt ejendomsmæglerfirma med på sidelinjen, da min svogers hus skulle sælges”.

Det udtaler vores sælgere i 2750 Ballerup:

Sælger af Ludvig Holsteins Alle 123, 2750 Ballerup udtaler:


"Uovertruffen energi og stærkt benarbejde"

Da Lisbeth og hendes mand efter 328 dage endnu ikke havde fået solgt deres hus på Ludvig Holsteins Allé 123 i Ballerup, var de tæt på at tro, at det ikke kunne lade sig gøre. Men, det ændrede Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson på.

”I de 11 måneder vi havde huset til salg hos en lokal kædemægler, skete der så godt som ingenting, og vi var ved at blive temmelig bekymrede for, om det overhovedet kunne lade sig gøre at sælge vores hus”, fortæller Lisbeth og fortsætter:

”Så kom vi i kontakt med Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson, og det ændrede heldigvis ret hurtigt på den opfattelse. De lagde stærkt fra start, og fik faktisk forhandlet en betinget købsaftale på plads meget hurtigt. Men, på trods af at denne aftale lå der, så helmede de ikke, men fortsatte med at afholde Åbent Hus”.

”De var vanvittigt gode til at anspore folk der ikke umiddelbart søgte bolig i vores område, til alligevel at besøge vores hus, og inden længe kom da også par nummer to, der ønskede at købe. Det betød at der pludseligt var to interesserede parter, og vi endte med at sælge til udbudsprisen til et par fra Hvidovre. Det første par var fra Valby, så ingen af dem var altså nogen fra lokalområdet”, fortæller Lisbeth og afslutter:

” Hos Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson er de engagerede, og meget energiske. De er om sig, og så ved de alt om hinandens sager, så man ikke skal starte forfra hver gang, hvis ikke lige man får fat i den man talte med sidst. Det er en kæmpe styrke. Vi vil til hver en tid anbefale dem til alle kommende sælgere”.

Sælger af Knudsminde Alle 4, 2750 Ballerup udtaler:

"Den lange proces endte med at føles kort"
Da Zoreh efter 10 måneder hos en lokal kædemægler var ved at opgive at få solgt sit hus på Knudsminde Allé 4 i Digterparken i Ballerup, fik hun kontakt til Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson. Det gjorde, at hun endte med at føle, at den lange proces alligevel blev kort.
”Jeg var ved at opgive lidt på hussalget, og havde fået indtrykket af at jeg havde et usælgeligt hus”, fortæller Zoreh og fortsætter: ”Men, så kom jeg i kontakt med Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson, som virkelig gav mig troen på et salg tilbage. De fik huset til salg i maj måned, og på trods af sommerferie var der rigtig stor aktivitet. De kontaktede potentielle interesserede til huse i samme prisklasse, og afholdte Åbent Hus næsten hver søndag hele sommeren over. Der var et rigtigt stort fremmøde, og det endte med at der var flere købere til huset”.
”Efter 4 måneder var huset solgt, og jeg stod tilbage med en følelse af glæde og lettelse, samtidigt med at Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson havde fået vendt hvad jeg faktisk syntes var en vældig langsommelig proces, til noget godt og meget positivt”, fortæller Zoreh og afslutter:
”Hos Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson er de dygtige og rare, og jeg har allerede anbefalet dem videre i mit netværk – og jeg gør det gerne igen”.

Sælger af Drosselvænget 6, 2750 Ballerup udtaler:

"Flid, benarbejde og den rette salgstankegang lukkede salget"
I lige knap ét år havde Lisbeth og Per deres hus på Drosselvænget 6 i Ballerup til salg, men desværre uden at komme i nærheden af at sælge. Så kom Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson heldigvis på banen.
”Vi havde været igennem en lang proces med en anden ejendomsmægler, da vi kom i kontakt med Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson. Vi oplevede et solidt engagement, og et gennemtænkt oplæg til, hvordan vi bedst skulle få vores hus solgt”, fortæller Per og fortsætter:
”De var rigtigt gode til at vejlede os, både omkring prissætning og omkring mængden af Åbent Hus arrangementer. De var virkelig arbejdsomme, afholdt mange Åbent Hus og så var de gode til at give os tilbagemeldinger efter fremvisningerne”.
”På under fire måneder var huset solgt til en køber som Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson oprindelig havde med ud for at se et andet hus i et helt andet område. Men, da køber ikke viste interesse for den ejendom, så tog de selv initiativ til at vise dem vores hus, som de efterfølgende endte med at købe. Det er jo fornuftigt salgsarbejde”, fortæller Per og afslutter:
”Selvfølgelig vil vi anbefale Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson til andre der er i markedet for at sælge”.

Sælger af Slettebjergvej 2, st. tv. 2750 Ballerup udtaler:

"Højt engagement skabte hurtigt og effektivt boligsalg"
Da Ladan Roomezi skulle sælge sin bolig på Slettebjergvej 2 i Ballerup, var hun ikke i tvivl om hvem der skulle stå for salget. Mikkel og Ronnie fra Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson blev nemlig varmt anbefalet i netværket.
"Det var første gang jeg skulle sælge bolig, og som førstegangssælger er der en masse ekstra spørgsmål man har behov for at få svar på. Det var Mikkel og Ronnie bare gode til at hjælpe med", fortæller Ladan og fortsætter:
"Der var Åbent Hus to gange, og herud over var der yderligere nogle fremvisninger. Hver gang der havde været potentielle købere på besøg, så fik jeg et opkald omkring hvordan det var gået, og hvis jeg havde spørgsmål, så tog de sig altid god tid. Det var simpelthen så fedt at opleve det engagement de havde".
"Efter blot 2 uger havde Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson solgt min bolig til prisen, og jeg har haft en super god oplevelse med mit første boligsalg. Mikkel og Ronnie er både hurtige, grundige og effektive, og man får en personlig service som giver en oplevelsen af at være i de helt rette hænder".
"Jeg vil til hver en tid anbefale Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson til alle der skal sælge deres bolig", afslutter Ladan Roomezi.

Det udtaler vores sælgere i 2765 Smørum:

Sælger af Åkandehaven 176, 2765 Smørum udtaler:

Solgt på 17 dage til prisen, efter 1½ år hos tre forskellige kædemæglere"
Da Svend-Erik og hans kone havde haft deres hus på Åkandehaven 176 i Smørum til salg i 1½ år hos tre forskellige kædemæglere var de ved at miste tålmodigheden. Så kom de heldigvis i kontakt med Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson, og på 17 dage var huset solgt.
”Jeg har selv været sælger gennem mange år, og da jeg via bekendte var så heldig at komme i kontakt med Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson, vidste jeg, at denne gang var det anderledes”, fortæller Svend-Erik og fortsætter:
”Vi satte til salg torsdag før Pinse – og om mandagen fik vi en underskrevet kontrakt. Vi troede simpelthen de lavede sjov. På 17 dage var alt på plads med papirarbejdet, og vi kunne begynde at lede efter vores næste bolig”.
”Jeg må sige, at selvom vi til at starte med var helt rundt på gulvet, så overrasker det mig ikke at det var Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson der fik solgt vores hus. De går virkelig op i deres arbejde, de tør åbne munden og stille krav, og de har fat i deres kunder, og fortæller om alle muligheder. Også dem som folk måske ikke lige selv havde overvejet. Og det er det, der kendetegner rigtige sælgere. Ikke noget med at være dikteret af kasser og manualer, men direkte, åbne i kommunikationen og velforberedte”, fortæller Svend-Erik og afslutter:
”Vi er simpelthen så tilfredse. Vi fik solgt vores bolig hurtigt, vi gik ikke på kompromis med prisen og hele forløbet har bare været i orden. Vi anbefaler hellere end gerne Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson videre”.

Sælger af Latyrushaven 36, 2765 Smørum udtaler:

"Alting gik op i en højere enhed med Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson"
Da Troels og hans kone skulle sælge deres hus på Latyrushaven 35 i Smørum, gjorde de meget ud af at få flere ejendomsmæglere ud til vurdering. Valget faldt på Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson, og det skulle vise sig at være det helt rigtige.
”Vi synes jo det var vigtigt at gøre forarbejdet, så vi inviterede flere ejendomsmæglere ud for at høre hvad de mente huset skulle sælges for, og hvordan de ville gribe det an”, fortæller Troels og fortsætter:
”Der var delte meninger om prisen, men Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson var ikke i tvivl om, at huset kunne sælges for en del mere, end de andre ejendomsmæglere havde lagt op til. Det var nu langt fra den eneste årsag til, at vi valgte dem. De kom med en helt anden energi og et ekstra gear, som vi ikke oplevede hos de andre. Så, kombinationen af de to ting var jo helt perfekt”.
”Og, det skulle da også vise sig at være det helt rigtige valg vi havde truffet, for der gik 4 dage, og så var huset solgt. Og vi fik 200.000 kr. mere for det, end de andre mæglere havde stillet os i udsigt. Oven i det kunne vi lynhurtigt slå til og købe vores drømmehus. Så man kan sige, at alting gik op i en højere enhed”.
”Vi kan kun anbefale alle der går i salgstanker at tage en dialog Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson. Det betaler sig på alle måder”, afslutter Troels.

Sælger af Pærevangen 2 2 mf, 2765 Smørum udtaler:

"En helt igennem fantastisk oplevelse"
Da Michael Bagges svigermor skulle flytte, hjalp Michael hende med hele ejendomsmæglerprocessen. De valgte Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson til at varetage salget, og det var den helt rigtige beslutning.
”Det var helt igennem en fantastisk oplevelse. Vi er bare så utroligt glade”, fortæller Michael Bagge og fortsætter:
”Min svigermor havde allerede fundet en ny lejlighed i et kompleks med elevator, og derfor var det vigtigt for hende, at et salg ikke trak ud. Vi kiggede på hvem der havde solgt hvad i området, og inviterede derefter tre kædemæglere samt Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson ud til en vurdering”.
” Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson var imødekommende, rare og gav et super førstehåndsindtryk. De var troværdige, skabte tryghed, og fik os til at føle, at der blev taget hånd om os. Samtidigt var de ikke bundet af restriktioner på annonceringsområdet, da de jo ikke er en del af en kæde – de er derimod helt deres egne, og det så vi som en stor fordel”.
”Både min svigermor og jeg var meget begejstrede og blev hurtigt enige om, at de skulle stå for salget. Og det kom vi i hvert fald ikke til at fortryde. Lejligheden blev solgt, og tilmed til en rigtig god pris, som min svigermor er meget tilfreds med”.
”Igennem hele processen blev vi rådgivet og vejledt. Der har været et meget stort engagement, Åbent Hus stort set hver weekend, og altid hurtige tilbagemeldinger”.
”Vi har følt os som værdsatte, vigtige kunder og ikke blot en i mængden, og vi videregiver de varmeste anbefalinger. Uanset hvilket område man bor i, eller hvilken type bolig man skal sælge, så kan man betro Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson med opgaven”, afslutter Michael Bagge.

Sælger af Astershaven 43, 2765 Smørum udtaler:


Da Ulla og hendes bror skulle sælge deres mors hus, var der mange ting der skulle falde på plads. Men hjælpen var var heldigvis i hus, da de allierede sig med Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson.

”Der var vanvittigt meget at se til, da min bror og jeg skulle sælge huset for vores mor, der skulle på plejehjem”, fortæller Ulla og fortsætter: ”Vores forældre havde haft huset siden 1971, så der var meget, som skulle gøres. Både mange ting, der skulle sorteres og flyttes, men også meget der skulle sættes i stand, før huset var klar til salg”.

”Vi kom i kontakt med Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson da vi søgte rundt på nettet. Vi valgte tre ejendomsmæglere, som vi havde dialog med, og vi endte med at gå med Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson. Det gjorde vi fordi der var god kemi, og de havde en glad og positiv tilgang til sagen”.

”Da huset var klar, kom det straks på nettet. Det var en super dygtig fotograf, og billederne tog sig virkelig godt ud. Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson holdt Åbent Hus et par gange, og efter 12 dage var huset solgt. Undervejs i hele processen var der en behagelig og kontinuerlig orientering. Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson hjalp os også med at finde en rigtig dygtig boligadvokat”, fortæller Ulla og afslutter:

”Vi vil meget gerne anbefale Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson til alle der går i salgstanker. De gør et rigtigt godt stykke salgsarbejde”.

Sælger af Georginehaven 98, 2765 Smørum udtaler:

Da Karin og hendes mand skulle sælge deres rækkehus på Georginehave 98 i Smørum fik de anbefalet at tage fat i Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson. Den anbefaling blev de hurtigt meget glade for.
”Vi havde allerede fundet os en dejlig lejlighed som vi skulle flytte over i, og derfor ville vi gerne gøre kort proces med vores hus”, fortæller Karin og fortsætter:
”Vi har boet i huset i mange år, og det er jo altid lidt mærkeligt at skulle flytte ud af noget man har været så glad for at bo i. Så, nu hvor vi havde fundet vores nye hjem, så ville vi også gerne have styr på hussalget i en fart. Og det skal jeg lige love for, at Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson sørgede for”.
”De var simpelthen så effektive; fra vi havde sat processen i gang og til huset var på markedet, gik der blot 10 dage. Efter 3 dage var teksten til salgsopstillingen klar og efter 7 dage var der lavet tilstandsrapport – det kørte fuldstændigt som smurt i olie”.
”Huset blev annonceret og der var Åbent Hus én enkelt gang. Og så var huset solgt. Vi kunne ikke have ønsket os meget mere. Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson er hurtige, effektive, velforberedte og meget proaktive. De vejledte os igennem hele forløbet, og det er vi bare så glade for. Vi vil til hver en tid anbefale dem til alle der skal sælge deres bolig – og det har vi faktisk også allerede gjort”, slutter Karin af.

Sælger af Præstetoften 17, 2765 Smørum udtaler:

”De små ting gjorde den store forskel”
Camilla Svaneberg Funch og hendes mand havde kig på et hus hos Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson. De købte det ikke, men endte i stedet med at sætte deres eget til salg.
”Jeg downloadede et prospekt på et hus hos Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson som min mand og jeg synes var interessant. Kort efter ringede de til mig og spurgte ind til, hvad det var vi søgte, og om ikke vi skulle mødes og tage en snak”, fortæller Camilla Funch og fortsætter:
”Det gjorde vi, og kemien var bare så super god, at vi inden længe havde lavet en aftale om, at de skulle sælge vores hus. Vi havde forinden haft en anden ejendomsmægler på sagen i 6 måneder, men der var ikke sket noget. Så, vi så virkelig frem til at Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson skulle gøre en indsats og ikke mindst en forskel. Og det må man i den grad sige at de gjorde”.
”De afholdt Åbent Hus hver søndag, med undtagelse af de weekender der ikke lige passede os. Hver gang fik vi et opkald efterfølgende, hvor de fortalte hvordan det var gået, hvor mange fremmødte der havde været etc. Og, efter 2 måneder og 22 fremmødte par til Åbent Hus var vores hus solgt, og vi kunne komme godt videre”, fortæller Camilla Funch og afslutter:
” Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlssons ukuelighed, effektivitet og faglighed har min mand og jeg udelukkende rosende ord til overs for. Det var en fantastisk proces vi havde, og vi er virkelig imponerede over det stykke arbejde der blev gjort”.
”Lige nu bor vi til leje til vi finder drømmeboligen. Og når vi gør, er der ingen tvivl om at vi vil tage Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson med på råd. Og så anbefaler vi dem ikke mindst vidt og bredt”.

Det udtaler vores sælgere i 3520 Farum:

Sælger af Klintedalen 28, 3520 Farum udtaler:

"Den personlige tilgang gjorde hele forskellen"
Da Margit skulle sælge sit hus på Klintedalen 28 i Farum valgte hun en mægler der var helt anderledes end hvad hun ellers havde oplevet, nemlig Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson. Og det blev en stor succes.
”Jeg havde haft mit hus til salg ved en kædemægler i 7 måneder uden held, og det var derfor på tide med nye øjne på sagen.
Jeg talte med nogle forskellige, og Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson skilte sig fuldstændig ud”, fortæller Margit og fortsætter:
”De har det personlige islæt, og det solide, gammeldags benarbejde. De overlader ikke alt til internet og sociale medier, men tager selv telefonisk kontakt til potentielle købere, og er meget proaktive når de har interesserede folk med ude på ejendomme. Her kommer Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson selv med forslag til andre huse der måske kunne være interessante – også selvom det ikke er nogle køberne umiddelbart selv har nævnt. Det er da sådan noget jeg selv ville sætte pris på hvis jeg var køber” fortæller Margit.
” Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson kom også med masser af nye forslag til hvordan mit hus kunne fremvises på billeder. Blandt andet tog de nogle billeder med drone, som viste den gode beliggenhed huset har i forhold til Furesøen. Og, de kom med en alternativ plantegning til alle de par der gerne ville lave om så huset fik køkken/alrum”.
”På 55 dage var huset solgt, og jeg er sikker på at det var de mange gode og personlige tiltag der gjorde forskellen. Hvis ikke Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson kunne sælge huset, så var der ingen der kunne – og netop derfor anbefaler jeg dem allerede videt og bredt”, afslutter Margit.

Sælger af Højgårdsvej 25, 3520 Farum udtaler:


"Solgt med konfronterende ærlighed" .
Da Jacob og hans kone skulle sælge deres hus på Højgårdsvej 25 i Farum, måtte de vente 6 måneder på den rette ejendomsmægler. Men så gik det ellers også stærkt.
”Vi havde engageret os med den lokale kædemægler, men da kontrakten var ved at udløbe efter 6 måneder, der indså vi, at vi havde brug for en ejendomssælger – ikke en ejendomsmægler”, fortæller Jacob og fortsætter:
”Vi fik kontakt med Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson, som ligger i Søborg. De opererer i et langt større område end mange af de andre ejendomsmæglere, og selvom de har en kunde der er på udkig efter hus i Birkerød, så formår de at få dem ud og se på et i Farum. Det er altså en kæmpe fordel”.
”Vores hus var ikke et standardhus a la Lind & Risør, men et lille hus på en stor naturgrund. Sådan et hus som kræver en ejendomsmægler, der kan fortælle historien. Og det gjorde Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson på den helt rigtige måde. Og, på trods af at Danmark og resten af verden var midt i en Corona-krise, så formåede de at være vedholdende, og sælge vores hus på blot 3 måneder”.
” Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson er ikke bange for at stille krav – både til sælger og købere. De er ihærdige, de ringer rundt til alle potentielle købere, og de har en konfronterende ærlighed med sig i alle dialoger. Vi vil til hver en tid stille op som reference for dem, for vi er ovenud tilfredse med deres arbejde”, afslutter Jacob.

Det udtaler vores sælgere i 2610 Rødovre:

Sælger af Damhus Boulevard 112, 2610 Rødovre udtaler:

”Den rigtige mægler gør den store forskel”
Da Frank igennem 6 måneder havde haft sit hus til salg hos en lokal mægler uden nogen særlig aktivitet, overlod han sagen til Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson. Og så faldt alt pludselig i hak.
”Efter 7 måneder var jeg blevet temmelig skeptisk, og nogle gange tænkte jeg faktisk tanken om hvorvidt mit hus overhovedet kunne sælges”, fortæller Frank og fortsætter:
”Da jeg kom i kontakt med Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson, troede jeg ikke at det ville gøre den store forskal at skifte mægler. Men det viste sig da – heldigvis – at jeg tog helt fejl”.
”Hos Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson er de meget grundige. Fx var de ikke helt tilfredse med de billeder der blev taget af huset første gang fotografen var ude, så de sørgede for at han kom igen og tog nye billeder”.
”Så var der nogen der kom med et betinget bud på huset. Og nogen der så gerne ville købe ubetinget til samme pris. Men så gjorde Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson et rigtigt godt stykke salgsarbejde, og fik prisen handlet højere op. Det var virkelig bemærkelsesværdigt”, fortæller Frank og afslutter:
”På 32 dage var huset som jeg havde mistet håbet om kunne sælges solgt. Og til en pris som jeg er rigtig glad for. Og, selvom alle papirer er på plads, og jeg nu blot venter på at fraflytte, så hjælper Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson stadig til hvis der er spørgsmål. De slipper ikke bare”.
”Hvis du skal sælge, og du vil have en mægler der har styr på markedet, som er engagerede og som står inde for det de siger, så skal du tage fat i Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson”.

Det udtaler vores sælgere i 2300 KBH S:

Sælger af Sverrigsgade 35, 2300 København S udtaler:

”Real-time tilbagemeldinger og professionalitet kendetegner Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson”
Da Andreas Saul-Rotne og hans kone skulle sælge deres rækkehus på Sverrigsgade 35 i København, fik de gennem Andreas’ mor kontakt til Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson. Og her fik de netop hvad de ønskede sig.
”Når man skal sælge sit hjem, er det vigtigt at have en rigtig god relation til dem der varetager salget”, fortæller Andreas Saul-Rotne og fortsætter:
”Den relation blev skabt via min mor, og den var virkelig værdsat gennem hele processen. Vores rækkehus var et af dem der ikke henvender sig til alle og enhver, men Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson formåede at sætte sig ind i de særlige fordele omkring huset, og benytte alle de positive sider det har”.
”Hver gang der var Åbent Hus fik vi tilbagemeldinger nærmest i real-time, og vi følte os på intet tidspunkt overladt til tilfældighederne. Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson tilsikrede at der ikke var perioder uden aktivitet, de holdt et højt niveau i relation til initiativ og engagement, og vi kunne altid regne med at få alle reaktioner fra potentielle købere. Vi blev virkelig holdt i loopet”, fortæller Andreas Saul-Rotne.
”Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson er super professionelle. Vi vil så absolut anbefale dem til andre der skal sælge”, afslutter Andreas Saul-Rotne.

Det udtaler vores sælgere i 3540 Lynge:

Sælger af Vrålyngen 12, 3540 Lynge udtaler:

”Det brede perspektiv solgte ejendommen på blot 3 mdr.”
Jeanett Bjelbæk og hendes mand havde igennem 2 år forsøgt at sælge deres hus på Vrålyngen 12 i Lynge. De havde haft flere ejendomsmæglere på sagen, men desværre var det ikke lykkedes. Heldigvis kom de i kontakt med Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson, og så gik det pludseligt stærkt.
”Vi havde virkelig brug for nye øjne på vores hussalg, og det må man sige vi fik med Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson”, fortæller Jeanett Bjelbæk og fortsætter:
”Vi kom i dialog med Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson på baggrund af deres annoncering, og vi kunne ret hurtigt mærke at her var der noget positiv energi. De havde gode ideer, og de var ekstremt proaktive i deres arbejde”.
”På trods af at vi var midt i en sommerferieperiode, så lykkedes det dem at trække en del potentielle købere til både Åbent Hus og fremvisninger, som de var meget engagerede i. Tilbagemeldingerne fungerede også helt upåklageligt”, fortæller Jeanett Bjelbæk.
”Der gik 3 måneder og så havde de solgt vores hus, blot med et minimalt afslag i forhold til den udbudspris det havde haft længe. Og, til en pris der var noget højere end vi reelt set ville have accepteret. Det blev solgt til en køber fra Frederiksberg, hvilket jo også viser noget om hvor bredt Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson kommer ud. De koncentrerer sig ikke blot om at få folk fra nærområdet ud på fremvisninger, men har fokus på potentielle købere fra et stort område af landet. Det var virkelig super”, fortæller Jeanett Bjelbæk og afslutter:
”Vi fik en rigtig fin behandling, et godt hussalg og en god oplevelse. Vi vil til hver en tid anbefale Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson til andre der går i salgstanker”.

Det udtaler vores sælgere i 2720 Vanløse:

Sælger af Kilholmvej 29B, 1. th. 2720 Vanløse udtaler:

”Den perfekte sparringspartner på både salg og køb af bolig”
”Hos Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson oplevede vi en agilitet/smidighed som gjorde det muligt at optimere salget... og gøre det hurtigt. Imponerende”.
Sådan udtaler Christian Brydegaard om salget af lejligheden på Kilholmvej 29B 1. th. i Vanløse som blev solgt på kun 15 dage. Og han fortsætter:
”Det er jo ikke hver dag man hverken sælger eller køber en bolig. Der er mange spørgsmål, ting man er usikker på, og opgaver man har brug for hjælp til. Her viste Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson sig at være den perfekte sparringspartner”.
”Vi oplevede ikke på noget tidspunkt at skulle kontakte Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson for at få nyttig information, for det hele var givet på forhånd. Vi sad med fornemmelsen af at der var en helt klar køreplan. Og, samtidigt med at de sørgede for at sælge vores lejlighed, leverede de også super god køberrådgivning til os da vi stod over for at købe hus. Vi havde virkelig stor økonomisk og mental gavn af Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson under forhandlingerne”.
”Vi har kun gode ord at berette om Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson, som vi uden tvivl vil anbefale til alle i købs- og salgstanker. Hvis man ønsker en ejendomsmægler med det strategiske overblik, så er det uden tvivl dem man skal vælge”, afslutter Christian Brydegaard.

Det udtaler vores sælgere i 3670 Veksø:

Sælger af Snedkerstræde 10, 3670 Veksø udtaler:

”En ejendomsmægler helt uden sammenligning”
Da Kenneth Larsen havde haft sit hus på Snedkerstræde 10 til salg i mere end 500 dage hos 3 forskellige ejendomsmæglere, var han efterhånden ved at miste modet. Men, så fik han en positiv overraskelse.
”Jeg var sammen med min ven, som er direktør i en bank. Vi talte om hvor frustrerende det var at mit hussalg var gået helt i stå. Så kom han med forslaget om, at jeg skulle prøve at kontakte Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson”, fortæller Kenneth Larsen og fortsætter:
”Eftersom jeg allerede havde været gennem en del ejendomsmæglere uden det store held, så var det med en smule forbehold at jeg tog fat i dem. Men, så var det at jeg blev overrasket – altså på den gode måde”.
”Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson er simpelthen fuldstændigt uden sammenligning. De er målrettede og gode til at give folk modspil, så selvom huskøbere måske ikke lige havde kig på et hus som mit, så formåede de at finde argumenterne for at vise det frem for dem alligevel”, fortæller Kenneth Larsen.
”Det var simpelthen så fint et forløb, og et supergodt samarbejde jeg havde med Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson. Der var et solidt aktivitetsniveau, hurtige tilbagemeldinger, engagement og troværdighed på et højt plan. Og, som kronen på værket fik de da også lige 100.000 kr. ekstra for mit hus”.
”Det tog tre måneder at sælge mit hus. Hvis I vil være sikre på at få solgt jeres bolig, så skal I uden tvivl tage fat i Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson. Jeg giver dem mine varmeste anbefalinger”, slutter Kenneth Larsen.

Det udtaler vores sælgere i 2400 KBH NV

Sælger af Lygten 59, 4. th. 2400 KBH NV udtaler:

"Perfekt timing og super service"
Andreas Trier Poulsen og hans kone havde et ønske om en specifik overtagelsestid, da familien skulle fra lejligheden til hus og have. De forventninger indfriede Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson til fulde.
”Det var vores bank der anbefalede os at tage fat i Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson. De ligger i Søborg og vores lejlighed i København NV, så måske var det ikke lige det mest nærliggende. Men, det viste sig alligevel at give virkelig god mening”, fortæller Andreas Trier Poulsen og fortsætter:
”Vi var i dialog med et par ejendomsmæglere, men vores valg faldt på Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson af flere årsager. Dels er de en uafhængig mægler, der går meget op i deres kunder, og så er de dygtige til at vejlede på prisfronten. Og, så har de et køberkartotek der går på tværs af grænser. De kommer ud til kunder i store dele af landet, og det endte da også med, at det var en køber fra deres kartotek, der overtog vores lejlighed”.

”Hele forløbet gik ret så nemt. Deholdt mange Åbent Hus og var gode til at tiltrække potentielle købere. Både Ronnie og Mikkel fra Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson viste lejligheden frem, og de var begge vidende om alt hvad der skete omkring den, så vi kunne altid få svar på spørgsmål, også selvom en af dem var optaget. Det gav en rigtig god synergi, og en følelse af at være i gode hænder, fortæller Andreas Trier Poulsen”.
”Da vi kom til slutfasen, var der to familier der bød. For os var det vigtigt at overtagelsestiden var ret præcis, da vi stod og skulle videre til et hus, hvor vi først skulle have sat nogle ting i stand inden indflytningen. Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson lukkede handlen med dem der var villige til at indgå en god aftale i henhold til overtagelsesdato, og vi kunne ikke have fået det bedre. Vi vil til hver en tid anbefale Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson”, afslutter Andreas Trier Poulsen.

Det udtaler vores sælgere i 3650 Ølstykke:

Sælger af Petuniavej 17, 3650 Ølstykke:

"Fra salgsfrustrationer til gennemtænkt ejendomsmæglerarbejde"

Da Nawid skulle sælge sit hus på Petuniavej 17 i Ølstykke, var han tæt på at miste tålmodigheden med sin ejendomsmægler, en kædemægler fra området. Men, så fik han heldigvis anbefalet en ny – nemlig Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson.

”Det var ved at blive lidt anstrengende ikke at få noget feedback eller bare generel information fra den første ejendomsmægler jeg entrerede med”, fortæller Nawid og fortsætter:
”Gennem 6 måneder stod det relativt stille, men der kom ikke nogen gode forslag til hvad vi kunne ændre eller gøre for at få gang i salget. Det virkede mere som om ejendomsmægleren ventede på at køberne skulle dukke op af sig selv. Det var frustrerende, og derfor tog jeg med åbne arme imod, da en bekendt anbefalede mig at tage en snak med Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson. Og det var mit held”.

”Jeg blev simpelthen så positivt overrasket over det engagement Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson kom med. Der blev søsat en række Åbent Hus med tilmelding, og der var tilbagemeldinger hver gang. Undervejs i forløbet havde jeg løbende statusopdateringer med ejendomsmægleren, hvor vi talte om hvordan vi kunne sætte mere gang i processen. Der var masser af sparring at hente, og de var nemme at tale med”.

”Der gik da heller ikke mere end to måneder, så var huset solgt til en pris jeg var tilfreds med, og med en overtagelsesdato der passede perfekt. Det kunne ikke have været bedre. Derfor anbefaler jeg også meget gerne Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson til andre der skal sælge deres bolig”, afslutter Nawid.