Råhavevej 6, 2730 Herlev

Flot villa fra 2020 med god og rolig beliggenhed

- Flot hus fra Huskompagniet bygget i 2020.
- Central og rolig beliggenhed i Herlev.
- Tæt på grønne områder, idrætsanlæg, svømmehal, indkøb, legepladser og meget mere.
- Kæmpe stort køkkenalrum med udgang til overdækket terrasse.

Vi har nu fornøjelsen at udbyde dette flotte 1-plans hus fra Huskompagniet på attraktiv og stille vej centralt i Herlev. Huset er opført i 2020, så følelsen af nyt hus er stadig intakt når man træder indenfor.

Fra entreen er der adgang til stort bryggers med god plads samt flot brusebadeværelse. Derudover to gode børneværelser, stort kontor samt forældresoveværelse med skabsvæg og direkte adgang til flot brusebadeværelse. Husets naturlige samlingspunkt er det store køkkenalrum hvorfra der er udgang til skøn overdækket terrasse. Køkkenet ligger i åben forbindelse med stuen.

Boligen er beliggende i et område med mange børnefamilier og tæt på institutioner, indkøb samt bus og S-tog.

Nærområdet har gode faciliteter for børnefamilier. Du finder både institutioner og skole tæt ved samt Idrætsanlæg, svømmehal, indkøb, legepladser og meget mere. Der er flere gode spisesteder i Herlev og du kan finde alt hvad du skal bruge i det hyggelige nyrenoverede Herlev Centrum samt shopping centeret BIG.

Transportmulighederne og offentlig transport er også gode fra boligen. Herlev Station er ikke langt derfra, der går busser og om nogle år står letbanen klar. Der er ikke langt til motorvejen som kan tage dig mod byen, nordpå eller vestpå.

Boligen er oplagt til både børnefamilien, det unge par der skal have børn, eller seniorparret der gerne vil i en ét-plans villa med overskuelig have. Kig forbi til et af vores åbent hus arrangementer eller kontakt os på telefon 88626020 eller mail boligsalg@ronniekarlsson.dk for en fremvisning.