Høstbuen 85, 2750 Ballerup

- Indbydende villa i lukket roligt kvarter med godt naboskab.
- Tæt på skoler, institutioner, S-tog, indkøbsmuligheder, grønne områder og landsbyen Pederstrup.
- God planløsning med to badeværelser.

Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har nu fornøjelsen af at udbyde denne fine villa centralt beliggende i Ballerup på en lukket vej. Nu har du alle tiders chance for at bosætte dig i et etableret villakvarter under 2 km fra Ballerup Station, velkommen til Høstbuen 85.

Ejendommen er udnyttet rigtig fint og består af entre, bryggers, tre værelser, to badeværelser, lukket køkken, med mulighed for at åbne op ind til stuen, samt spise-og dagligstue. I forlængelse af stuen er der udgang til en udestue som dog trænger til en kærlig hånd.

Udenfor folder haven sig ud, og her har sælger nydt mange stunder i gode venner og families lag. Både i haven og i udestuen. Afhængig af vejret, vælger du selv om du vil sidde ude direkte i solen eller rykke ind i den lukkede udestue.

Til ejendommen hører en carport.

Du kan nå København på ca. 30 min med både tog og bil. Under 5 min fra hoveddøren er der gode busforbindelser, både E- og S-busser.

Under et par hundrede meter derfra har du lille lokale center hvor der både ligger en Rema1000, Netto, bager og Fitness X. Boligen ligger i gåafstand til både Ballerup Station, Ballerup Centret og Puregym.
Ikke langt derfra har du Råmosen, Hareskoven samt landsbyidylet Pederstrup, hvor du blandt andet kan opleve Grantoftegaard, der er en øko-social virksomhed, som driver økologisk landbrug, hvor du kan købe virksomhedens produkter i den tilhørende Cafe og hvis du får lyst til at se gårdens dyr kan du også det.

Ønsker du en familievenlig bolig, hvor du kan sætte dit eget præg, så er Høstbuen 85 den rette bolig for jer. Vi glæder os til at se jer til et af vores åbent huse, eller kontakt os på tlf 88626020 eller boligsalg@ronniekarlsson.dk for aftale af en fremvisning.