Gammelmosevej 177B, 2800 Kongens Lyngby

- ½ dobbelthus beliggende i Stengårdskvarteret på lukket vej.
- Tre værelser på 1. sal, men med mulighed for at lave et fjerde (har tidligere været med 4 værelser).
- Hyggelig lukket have.
- Kort afstand til Stengården Station, Lyngby Sø, Hareskoven, Bagsværd Sø og Lyngby Centrum.

Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har nu fornøjelsen at udbyde dette indbydende ½ dobbelthus beliggende i Stengårdskvarteret i Lyngby. Allerede når du drejer ned ad den lukkede vej kan du mærke roen sænke sig. Her er godt naboskab og børnene kan gå rundt uden bekymringer.

Boligens samlingspunkt er uden tvivl det åbne køkken til spisestuen, som er i åben forbindelse til dagligstuen. Her kan alle familiens aktiviteter være, det uanset om der skal laves mad, laves lektier, se fjernsyn eller blot hygge. Fra spisestuen har du udgang til gårdmiljøet og fra stuen har du udgang til terrassen.

I stueplan har boligen derudover entre, bryggers og toilet. På 1. salen er der i dag 4 værelser, hvoraf det ene er et gennemgangsværelse. Men ved at blænde en dør og åbne op for en tidligere dør, kan du få fire værelser. Nuværende sælger har tidligere haft fire værelser, men har selv ændret det til de nuværende tre. Der er altså plads til den store familie der både ønsker værelser og arbejdsplads på 1. sal.

Haven er en af boligens plusser, især med det hyggelige lukkede gårdmiljø, hvor du om sommeren kan nyde et glas vin eller en kop kaffe i gode venner og families lag. Har du børn der vil have trampolin og fodboldmål har haven også et stort græsareal til dette.

Til ejendommen hører carport, hvor sælger har fået installeret en el-lader.

Ejendommen er beliggende kun få km fra skøn natur som, Lyngby Sø, Bagsværd Sø, Frederiksdal og Hareskoven hvor du kan gå ture, løbe eller cykle på de mange mountainbike ruter.

Skal du til København, kan du benytte S-toget (Stengården Station ligger under 1 km derfra), Hillerødmotorvejen eller du kan cykle til København på supercykelstien. Lyngby centrum med hovedgaden, Lyngby Storcenter og Magasin ligger under 3 km derfra.

Hvis du sætter pris på en ejendom tæt på det hele, med godt naboskab, masser af plads og en del børnefamilier i nærområdet, så er Gammelmosevej 177B, bestemt et besøg værd. Kig forbi til et af vores åbent hus arrangementer med tilmelding eller kontakt os på telefon 88626020 eller mail boligsalg@ronniekarlsson.dk for en fremvisning.