Dalbugten 64, 2730 Herlev

- Gennemført ½ dobbelthus i sen 60'er, start 70'er stil, tegnet af arkitekterne Pedersen og Haslebro.
- Nyt arkitekttegnet INGA snedkerkøkken i egetræ fra 2021.
- Tro mod husets oprindelse.
- Ét-plans bolig i roligt område.

Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har nu fornøjelsen at udbyde dette gennemførte ½ dobbelthus fra 1969, hvor nuværende ejere har sat en ære i at være tro mod boligen, der er blevet moderniseret med respekt for den originale arkitektur. Boligen fremstår med mange velholdte oprindelige detaljer, blandt andet flotte originale indvendige døre, gulve i elmeparket, badeværelsesfliser og de hvide mursten. Vinduer og døre er blevet udskiftet til lavenergivinduer i 2017, men med samme udtryk som de originale.

Ruminddelingen er fastholdt i huset, og det bærer præg af funktionelle løsninger, hvor gode kvalitetsmaterialer og håndværket har været i fokus - både oprindeligt ved renovering og moderniseringen.
Boligen er optimalt udnyttet og der er ingen spildplads med de mange indbyggede skabe.

Allerede fra du ankommer til boligen mærker du roen og bliver opmærksom på den flotte forhave med det store birketræ, som danner en grøn overgang mellem det private og det offentlige. En skøn måde at blive budt velkommen i sin egen bolig.

Boligen består af bryggers, køkken, to badeværelser, tre værelser samt stor stue.

Ude og inde smelter sammen via den store skydedør fra pejsestuen til den overdækkede terrasse i læ, og en have med mange små opholdszoner. Her har sælger tilbragt mange hyggelige stunder i gode venner og families lag med en kop kaffe eller et glas vin.

Af renovering kan nævnes, nye vinduer og døre fra 2017, radiatorer fra 2015, indbygningspejs fra 2017, blødgøringsanlæg til brugsvand fra 2020, Tagpap på taget fra 2007, Vola armaturer i køkken og badeværelse, nyt arkitekttegnet INGA snedkerkøkken fra 2021, bryggers- samt baderumsmøbler af høj kvalitet i egetræ med skuffer med tappede samlinger samt nye specialfremstillede dørgreb på originale indvendige døre.

Til boligen hører en carport og isoleret udhus.

Nærområdet har gode faciliteter for børnefamilier. Du finder både institutioner og skole tæt ved samt Idrætsanlæg, svømmehal, indkøb, legepladser og meget mere. Der er flere gode spisesteder i Herlev og du kan finde alt hvad du skal bruge i Herlev Bymidte og de nærliggende supermarkeder.

Transportmulighederne og offentlig transport er også gode fra boligen. Herlev Station er ikke langt derfra, der går busser og om nogle år står letbanen klar. Der er ikke langt til motorvejen som kan tage dig mod byen, nordpå eller vestpå.

Boligen er oplagt til både børnefamilien, det unge par der skal have børn, eller seniorparret der gerne vil i en ét-plans villa med overskuelig have. Kig forbi til et af vores åbent hus arrangementer eller kontakt os på telefon 88626020 eller mail boligsalg@ronniekarlsson.dk for en fremvisning.