Lilledal 27, 3. tv., 3450 Allerød

- Penthouse-lejlighed helt centralt i Allerød med fantastisk udsigt udover skoven.
- Dinesen plankegulve.
- Strøgmiljø, S-togs station og indkøbsmuligheder lige rundt om hjørnet.
- Stor altan med udsigt til skov.
- Elevator - herunder elevator fra parkeringskælder.

Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har nu fornøjelsen at udbyde denne skønne penthouse-lejlighed beliggende i hjertet af Allerød.

Det som er først kommer til dig når du træder ind i lejligheden er lysindfaldet, som er helt fantastisk her øverst oppe. De store vinduespartier, som går fra gulv til loft, giver både en fantastisk udsigt til skov, men samtidig får du også det mest indbydende lysindfald.

Det naturlige samlingssted i lejligheden er køkkenet, som er i åben forbindelse til spise-og dagligstue. Her kan du nyde mange gode stunder i familie og gode venners lag. Om sommeren er det oplagte samlingspunkt også altanen med den flotteste udsigt til skoven.

Derudover indeholder lejligheden 3 værelser samt 2 badeværelser og en entre. I forbindelse med soveværelset har du et walk-in-closet samt adgang til altan, hvor du har sol meget af dagen.

Til lejligheden hører stort kælderrum, som kan tilgås med elevator. Derudover er der cykelparkering i aflåst cykelrum.

Ejerforeningen har både et gårdmiljø samt fælles aktiviteter, og hvis man ønsker er der masser af muligheder for at komme sine naboer ved.

Pr. 1. januar 2024 har lejligheden fået tildelt en parkeringsplads i p-kælderen, mod betaling.

Lejligheden er oplagt til dem der søger en lejlighed tæt på det hele, strøgmiljø, indkøb, S-tog, bibliotek, teater, biograf mv. Derudover har du lige i nærheden grønne områder som Tokkekøb Hegn og Store Dyrehave.

Hvis du søger en lejlighed hvor du kan kombinere roen og fordybelsen med udsigt og kvalitet, så er Lilledal 27 3 tv. bestemt et besøg værd. Kig forbi til et af vores åbent hus arrangementer eller kontakt os for personlig fremvisning på telefon 88626020 eller e-mail boligsalg@ronniekarlsson.dk.