Ny Ordrup Sidealle 1, 1. tv., 2920 Charlottenlund

Indbydende 3 værelses lejlighed i flot stand.

- Tæt på Ordrup Station, grønne områder, vand, institutioner samt skole.
- Gode parkeringsforhold på rolig vej.
- Indbydende gårdmiljø.

Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har nu fornøjelsen at invitere indenfor i denne indbydende lejlighed beliggende centralt i Charlottenlund.

Lejligheden består af entre, hvor der er god plads, to gode værelser, badeværelse, køkken samt stue, hvorfra der er udgang til altan. Nuværende ejer benytter det ene værelse som en ekstra stue. Lejligheden er smagsfyldt indrettet med lyse farver og med meget lys.

Til lejligheden har du brugsret til to kælderrum og der er også mulighed for vaske-og tørrefaciliteter i kælderen. Endvidere har du både cykel-kælder og cykelværksted.

Udover beliggenheden og standen har lejligheden også et hyggeligt gårdmiljø, med flere borde-bænke-sæt samt fodboldmål, sandkasse og gyngestativ til de små. Har du brug for at grille er det også en mulighed. Du har altså alle muligheder for at invitere dine gæster til mad og leg på den store græsplæne.

Ejendommen er beliggende centralt i kort afstand til grønne områder der netop gør Ny Ordrup Sidealle til noget specielt. Her kan nævnes Bellevue Strand, Dyrehaven, Charlottenlund Skov samt Skovshoved Havn, som med sit hyggelige miljø og restauranter gør den til noget helt specielt. Derudover tilbyder Skovshoved Havn både sejlads naturligvis samt bade- og roklub.

Ordrup Station er 250 meter derfra og du er tæt på både Jægersborg Allé og Ordrupvej som med sine mange specialforretninger er oplagt til både daglige indkøb, take-away, hyggelige kaffebarer eller indkøb af dit tøj. I nærområdet har du også idrætsforeninger, gode institutioner og skoler.

Hvis du sætter pris på en indbydende lejlighed, på en god beliggenhed i Charlottenlund tæt på det hele, så er denne lejlighed bestemt et besøg værd. Kig forbi til et af vores åbent hus arrangementer med tilmelding eller kontakt os på telefon 88626020 eller mail boligsalg@ronniekarlsson.dk for en fremvisning.