Åhaven 84, 2500 Valby

- Charmerende bungalow med fine detaljer.
- To etager med 188 etagemeter.
- Gode indregningsmuligheder.
- Solrig og hyggelig have.
- Stor udestue og indbygget dobbeltgarage
- Den nye Metrolinje udvidelse af M4 til København~Syd forventes at åbne åbner d. 22. juni 2024

Ejendomsmæglerfirmaet har nu fornøjelsen at udbyde denne charmerende bungalow villa beliggende i Vigerslev.

Allerede fra du ankommer til ejendommen er du opmærksom på den klassiske byggestil og roen der sænker sig når du går igennem forhaven på vej hen til huset. Her er både højbede, bærbuske og et fint træ.

Ejendommen består af i stueplan af entre, badeværelse, fordelingsgang, to gode værelser, stue, køkken samt udestuen, som du har udgang til via køkkenet. Udestuen bliver flittigt benyttet af sælger. Fra den lyse udestue har du udgang til terrassen og haven.

Kælderen består af vaskerum, toilet samt flere gode disponible rum, som kan indrettes til flere forskellige ting, såsom arbejdsværelse, værksted eller andet.

Foran udestuen er der en hævet træterrasse, som fører videre ned til en anden terrasse. I haven får I også glæde af en stor græsplæne med god plads til både trampolin og fodboldmål. Haven er også et oplagt sted at nyde et glas vin eller en kop kaffe i gode venner og families lag.

Til ejendommen hører en indbygget dobbeltgarage.

Ejendommen er beliggende tæt på de naturskønne arealer i Vigerslevparken. Derudover har du inden for gåafstand flere indkøbsmuligheder og Kirsebærhavens Skole. Hvis du vil bruge S-toget ved Åmarken Station er den ikke længere væk end 1.5 km. Snart vil du kunne tage metro fra København Syd, der også ligger indenfor 1.5 km. En cykeltur væk finder du både Valbyparken, Kystagerparken, stranden samt Valby Langgades handelsstrøg med specialbutikker, take-away, lækre restauranter og caféer.

Er i en familie der er på udkik efter en klassisk bungalow med flere indretningsmuligheder og en skøn have, så er Åhaven 84 bestemt et besøg værd. Kig forbi til et af vores åbent hus arrangementer eller kontakt os på telefon 88626020 eller mail boligsalg@ronniekarlsson.dk for en fremvisning.