Måløv Hovedgade 58C, 2. th., 2760 Måløv

Klassisk 2-værelses kvistlejlighed kun 100 meter fra Måløv Hovedgade.

- Flot stand med nye gulve og nyt Kvik-køkken

- Flot lysindfald

- Kun 300 meter fra Måløv Station.

Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson udbyder nu denne 2-værelses kvistlejlighed, helt centralt beliggende i Måløv i virkelig flot stand, hvor sælger har lavet en helt del forbedringer. Af forbedringer kan nævnes, nye massive Frøslev 30mm gennemgående fyrtræsplanker og nye radiatorrør i kobber, der begge dele passer rigtig godt til lejligheden med karnap, og giver en københavner-stemning. Derudover kan nævnes nyt Kvik-køkken med massiv egetræsbordplade og lys i skufferne, filt på væggene, nye fodpaneler, nedsænket loft med spots i køkken og gang samt ny el. I forhold til gulvene er alle de gamle gulve pillet op, helt ned til de bærende bjælker og lagt det nye.

Lejligheden ligger i en klassisk murstensejendom fra 1948 med gode fællesfaciliteter. Derudover kan du som køber nyde de grønne fællesarealer, som især i sommermånederne benyttes flittigt. For dem der har bil, kan de glæde sig over den store parkeringsplads. Måløv idrætsanlæg ligger et stenkast derfra, så der kan man boltre sig hele året rundt.

Lejligheden ligger på 2. sal og har et skønt lysindfald fra kvisten. Lejligheden består af en entre, hvorfra du både har adgang til køkken, soveværelse, badeværelse og stue. Både stue og soveværelse har begge en god størrelse, og giver mulighed for flere indretninger.

Måløv er en by i udvikling og du bor 100 meter fra Måløv Hovedgade der byder på dagligvarebutikker (Meny med Farumhus bageren og Netto), Fitness World, Cafe Iglo, restauranter, takeaway madsteder, cykelforretning, kulturhus, bibliotek (hvor du kan komme til Hovedbanegården på under 30 min), apotek og meget andet. Derudover finder du i Måløv gode skoler, institutioner og mange forskellige idrætsforeninger.

Hvis du sætter pris på en lejlighed i flot stand og centralt i forhold til S-tog, indkøb mv. så er Måløv Hovedgade 58C, 2. th. et besøg værd. Kik forbi til et af vores åbent hus eller kontakt os på telefon 88626020 eller mail boligsalg@ronniekarlsson.dk.