Bistrup Park 28, 3460 Birkerød

Stue med skønt lysindfald, grundet vindue i gavl, med udsigt til lukkede fællesområde.

- God placering for enden af svalegang, uforstyrret og med mulighed for at indrette sig hyggeligt foran hoveddør.

- Nyt køkken fra december 2022 samt flot nypudset terrazzo gulv på badeværelse.

- Beliggende kun 1.5 km fra Birkerød centrum.

- Gode parkeringsforhold.

Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har nu fornøjelsen af at udbyde denne lejlighed på Bistrup Park 28, hvor du i første omgang bliver mødt af et skønt lysindfald, som de fleste andre lejligheder ikke har, grundet gavlvinduerne.

Boligen indeholder en entre, fordelingsgang, to værelser, køkken, badeværelse samt spise-og dagligstue i et. Der er udgang fra stuen til en lille altan.

Nuværende sælger har sat nyt køkken op i december 2022, med integreret vaskemaskine/tørretumbler, ovn med pyrolyse rengøring samt stort skab til opbevaring. Derudover blev der i foreningen i 2021 lavet et større rørprojekt, hvor der blev udskiftet faldstammer samt installeret nye rør på badeværelset. Sælger fik samtidig selv skiftet vask samt armatur. Derudover fik sælger slebet terrazzo gulvet, så det fremstår virkelig flot. Lejligheden har derudover flotte gulve.

Kendetegnende for Bistrup Park 28 er godt naboskab, man hilser og snakker med hinanden. Mange har boet der i mange år. Hvis du vil ud og gå kan nævnes Bistrup Hegn (som også er en hundeskov), som ligger 5 min derfra. Derudover er der en "hemmelig" vej ved græsarealet ved Nordvanggårdsvej, hvis man går bagom den lille sø mod golfbanen er der fyldt med brombær og ribs, og man kommer direkte ad hyggelig vej med køer til Nonnesøen.

Legepladsen bliver fornyet i år med nye legeredskaber, nyt legetårn og gynger.

Til lejligheden hører eget kælderrum. Derudover tilbydes du gode fællesfaciliteter som grønne områder, legeplads, cykel-kælder, udendørs cykelskur, vaskekælder med chip, indendørs tørrerum samt udendørs afspærret tørregård.

Boligens placering i Birkerød giver adgang til et bredt udvalg af fritidsaktiviteter, herunder fitnesscenter, sportsklubber, bibliotek, multihal, golfklub, rideskole og svømmehal. Derudover har du i Birkerød flere gode spisesteder. Rema1000 ligger under 5 min derfra.

En indbydende lejighed i et skønt kvarter, som skal opleves. Vi glæder os til at se jer til et af vores åbent huse, ellers kontakt os på tlf. 88626020 eller boligsalg@ronniekarlsson.dk for aftale af en fremvisning.