Prinsesse Alexandrines Alle 14, 3. tv., 2920 Charlottenlund

Indbydende 4 værelses lejlighed beliggende i en af de smukkeste ejendomme i Charlottenlund.

- Lejlighed med højt til loftet og originale detaljer som stuk og fyldningsdøre der giver lejligheden autentisk og historisk charme.

- Beliggende på 3. sal med privatliv, skønt lysindfald samt fri udsigt over Charlottenlunds tage.

- Gode parkeringsforhold på rolig vej.

- Tæt på Jægersborg Alle med et stort udvalg af specialbutikker


Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har nu fornøjelsen at udbyde denne indbydende lejlighed beliggende helt centralt i Charlottenlund med tæt til det hele. Her kan nævnes, Charlottenlund Slotspark, Bernstorffsparken, Dyrehaven, Øresund, Charlottenlund Fort, strand, Skovshoved Havn, institutioner, skole, gymnasium samt den driftige handelsgade på Jægersborg Alle.

Fra du drejer ned af Prinsesse Alexandrines Alle, mærker du roen og når du ankommer til ejendommen bliver du mødt af en af de smukkeste ejendomme i Charlottenlund, hvor herskabslejligheden har de klassiske træk med høj loftshøjde, stuk, fransk dørparti, fyldningsdøre og originale detaljer.

Lejlighedens omdrejningspunkt er de to smukke stuer samt altanen, hvor morgenkaffen og solopgangen kan nydes. Lejlighedens store rum og den gode loftshøjde giver masser af plads til at leve i.

Lejligheden indeholder entre med plads til sko og overtøj. Herfra er der adgang til de to værelser, et på hver side af entreen. Fra entre er der videre adgang til begge stuer. For enden af spisestuen ligger køkkenet med køkkenøen. Derudover har lejligheden et badeværelse.

Til ejendommen hører en dejlig gårdhave med græs, gynger, et legehus og mulighed for at grille, der er perfekt for alle, som ønsker at nyde udendørslivet uden at skulle bruge tid på vedligeholdelse. Derudover er der mulighed for cykelparkering i aflåst kælder.

Til lejligheden hører et kælderrum og der er også mulighed for vaske-og tørrefaciliteter i kælderen.

Hvis du sætter pris på en indbydende lejlighed i hjertet af Charlottenlund tæt på vand, natur og indkøbsmuligheder, så er denne lejlighed bestemt et besøg værd. Kig forbi til et af vores åbent hus arrangementer med tilmelding eller kontakt os på telefon 88626020 eller mail boligsalg@ronniekarlsson.dk for en fremvisning.