Vandtårnsvej 7, st. 77., 3460 Birkerød

Ét-plans lejlighed med have beliggende ud til stort lukkede fællesområde.

- Beliggende kun 1.5 km fra Birkerød centrum.

- Gode parkeringsforhold.

- Oplagt til seniorerne der søger en ét-plans bolig med have samt den unge familie uden børn eller med et barn.

Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har nu fornøjelsen af at udbyde denne lejlighed, på en attraktiv beliggenhed i Birkerød.

Boligen indeholder en fordelingsgang, et lukket rummeligt køkken med plads til en lille spiseplads, et badeværelse, et værelse samt stue, hvor du både har daglig-og spisestue. Fra stuen har du udgang til haven som er hyggeligt afgrænset af hæk og med en låge ud til det store fællesområde der er i midten af bebyggelsen.

Det er i haven, at foråret og sommeren nydes i gode venner og families lag med en kop kaffe eller et glas vin. Når duggen kommer om aftenen, eller det regner, køres den store markise blot ud. Er der mindre børn til stede kan du være helt tryg ved at lukke dem ud af havelågen og ud på det lukkede fællesareal, hvor de både kan spille bold eller benytte legepladsen.

Til lejligheden hører eget kælderrum. Derudover tilbydes du gode fællesfaciliteter som grønne områder, legeplads, tørrerum og cykelkælder.

Boligens placering i Birkerød giver adgang til et bredt udvalg af fritidsaktiviteter, herunder fitnesscenter, sportsklubber, bibliotek, multihal, golfklub, rideskole og svømmehal. Derudover har du i Birkerød flere gode spisesteder.

En indbydende bolig i et skønt kvarter, som skal opleves. Vi glæder os til at se jer til et af vores åbent huse, ellers kontakt os på tlf. 88626020 eller boligsalg@ronniekarlsson.dk for aftale af en fremvisning.