Vangede Bygade 89, 2. mf., 2820 Gentofte

Veludnyttet lejlighed i Vangede.

- Tæt på indkøb, S-tog, Nymosen og Gentofte Sø.

- Åbent køkken til stue.

- Godt lysindfald.


Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har nu fornøjelsen at udbyde denne 1-værelses lejlighed, som dog i praksis fungerer som en 2-værelses, da der er sat en væg op i stuen så rummet fungerer som soveværelse.

Lejligheden er med sine 46 kvm fordelt optimalt og giver en rumfornemmelse der er langt større. Entréen har fin plads til overtøj og er i åben forbindelse til køkkenet. I køkkenet er der en halvvæg som lukker lidt af til gangen, men samtidig giver en hyggelig stemning og indbyder til at stå op ad, og få en kop kaffe eller et glas vin med værten, mens denne laver mad.

I forlængelse af køkkenet har du stuen, som har et virkelig skønt lysindfald. I stuen er der sat en væg op, så du har din seng stående i separat rum. Derudover er der et badeværelse.

Får du gæster, der kommer i bil, er der gode parkeringsmuligheder på Vangede Bygade.

Til lejligheden følger en carport med parkeringsplads, der dog endnu ikke er opført.

Lejligheden er beliggende centralt i Vangede i Gentofte Kommune, tæt på indkøb (Netto ligger i stueplan) samt grønne arealer i form af Nymosen og Gentofte Sø. Der er godt offentlige transportmuligheder lige rundt om hjørnet og vil du hellere cykle er København kun i cykelafstand derfra. Der findes flere gode skoler og dagsinstitutioner i området.

Hvis du sætter pris på en lejlighed, på en attraktiv beliggenhed og tæt på det meste, så er Vangede Bygade 89 2. mf. bestemt et besøg værd. Kig forbi til et af vores åbent hus arrangementer eller kontakt os på telefon 88626020 eller mail boligsalg@ronniekarlsson.dk for en fremvisning.