Stengårds Alle 204, st., 2860 Søborg

God beliggenhed i Søborg.

- Både et badeværelse med brus og toilet samt yderligere ét toilet.

- Skønt lysindfald i lejligheden.

- Tæt på indkøb, spisesteder, byrum og natur.

Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har nu fornøjelsen at udbyde denne spændende store 2-værelses lejlighed, tæt på indkøb og med et skønt lysindfald.

Ejendommen er fra 1948 og opført i de klassiske gule mursten med rødt tegltag. Af fællesfaciliteter kan nævnes brugsret til fælles vaskeri, tørrerum, cykelkælder, grønne arealer og have samt kælderrum. Derudover er der fælles lokaler med billardbord samt toilet og køkkenfaciliteter. Der er også mulighed for at leje egen p-plads i gården (der kan være venteliste).

Lejligheden består af entré med indbygget skab, god størrelse køkken med plads til at spise og have gæster, badeværelse med toilet samt yderligere et toilet samt en stor stue med skønt lysindfald. Sidst men ikke mindst har lejligheden også et stort soveværelse med masser af plads til opbevaring.

Lejligheden henvender sig til dem der ønsker en stor 2-værelses lejlighed med god plads.

Lejligheden er beliggende på grænsen mellem Søborg og Bagsværd, tæt på Lyngby. Transportmuligheder er rigtig gode - både med bil, cykel, bus eller tog. Kun 1 km derfra ligger Buddinge Station med S-tog til Nørreport Station, og i 2025 åbnes to letbanestationer. Der er gode cykelstisystemer, og turen til Københavns centrum kan klares på 15-30 minutter, hvad enten du er i bil, tog eller cykel.

Lige ovre på den anden side af Stengårds Alle ligger Netto. Søborg Hovedgades pulserende shopping- og cafemiljø er kun en gåtur derfra. Derudover er du tæt på sportsfaciliteter, institutioner og skole. Er du til natur og sø, så er Bagsværd og Lyngby sø også kun en gå/cykeltur fra lejligheden.

Hvis du sætter pris på en stor lejlighed, på en god beliggenhed så er Stengårds Alle 204 stuen bestemt et besøg værd. Kig forbi til et af vores åbent hus arrangementer eller kontakt os på telefon 88626020 eller mail boligsalg@ronniekarlsson.dk for en fremvisning.