Nøddelunden 224, Lille Smørum, 2765 Smørum

Ét-plans ende-rækkehus med en af de største haver og indbydende udestue.

- Mulighed for at etablere et 3 værelse.

- Beliggende i det eftertragtede rækkehusmiljø, Nøddelunden i Smørum.

- Tæt på indkøb, skole, daginstitutioner og offentlig transport.

Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har nu fornøjelsen at udbyde dette charmerende ende-rækkehus beliggende på en af de bedste placeringer i Smørum og med en af de største haver, hvor der både er plads til fodboldmål og trampolin.

Allerede ved ankomsten til Nøddelunden sænker roen sig og du fornemmer med det samme et område, hvor man hilser og passer på hinanden. Området er en stor blanding af børnefamilier, par uden børn samt seniorer.

Boligen består af en rummelig entre, to fine værelser, lukket køkken-alrum med nye køkkenelementer fra 2020 samt en stor stue, hvor sælger har fået installeret en brændeovn. Fra stuen er der udgang til udestuen og herfra videre ud til baghaven. Hvis der er behov for et tredje værelse, kan dette etableres i køkken-alrummet ved at sætte en væg op, så det herefter bliver et værelse og et separat køkken.

Rækkehuset er en del af grundejerforeningen "Nøddeparken", der er velset forening med styr på tingene. Foreningen henvender sig til både børnefamilier, såvel som de lidt ældre der ønsker at bo i roligt og ugenerede område. Parkeringsforholdene er ligeledes gode.

Smørum er kendt for sine udbyggede stisystemer, som betyder, at man kan komme rundt i hele byen via stisystemer på gå-ben eller cykel. Det uanset om du skal til børnehuset Regnbuen (vuggestue og børnehave), de to skoler der er i Smørum, Boesagerskolen og Balsmoseskolen eller Netto. Derudover kan du også via stisystemet komme til både biblioteket og Smørum Centret, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, benytte én af centrets restauranter, eller gå til crossfit.

Der findes et meget aktivt idrætsmiljø i Smørum, alt lige fra gymnastik, fodbold, håndbold, tennis, badminton, svømning, fitness og meget mere. Den populære Smørum Golfklub ligger også kun i gåafstand fra boligen, her kan du både spille som medlem, som pay-and-play eller blot nyde maden i Restaurant Eagle.

Der går busser fra Smørum til Ballerup, hvorfra du kan tage S-toget videre ind mod København, og du kan komme på motorvejen kun små 4 km. derfra.

Hvis du sætter pris på et charmerende og attraktivt rækkehus på en af de bedste beliggenheder i Smørum, så er Nøddelunden 224 bestemt et besøg værd. Kik forbi til et af vores åbent hus eller kontakt os på telefon 88626020 eller mail boligsalg@ronniekarlsson.dk.