Mosegårdsvej 143, 2820 Gentofte

Charmerende rækkehus tæt på alting.

- Daginstitutioner, skoler, handlemuligheder samt rekreative områder.

- Lukket sydvendt have.

Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har nu fornøjelsen at udbyde dette charmerende rækkehus beliggende i roligt område i Vangede. Her er du tæt på gode busforbindelser, S-tog fra enten Buddinge eller Kildebakke samt den kommende letbane. Endvidere er det beliggende centralt for tilkørsel til Motorring III eller Helsingørmotorvejen.
Du kan foretage dine indkøb i Vangede Bygade, Kvickly ved Buddinge Station, Buddinge Centeret, eller tage en smuttur til Lyngby.

Kendetegnet for området er de meget rolige omgivelser til trods for den centrale beliggenhed.
I den opvoksede og ugenerte sydvendte have er der under den overdækkede terrasse mulighed for at nyde et glas vin - grille og sidde de lange sommeraftner.

Inden døre vil de to stuer fungere som familiens samlingspunkt, hvis den nuværende planløsning bevares. Vælger man at flytte køkkenet, vil det nye samlingssted naturligt blive køkken-alrummet.
Mulighederne er mange.

Boligen indeholder i stueplan, entre, to stuer, soveværelse, badeværelse samt køkken. Stuerne har godt lysindfald og fra dagligstuen er der udgang til den overdækkede terrasse.

Ønskes et ekstra værelse i stueplan er dette muligt, hvis spisestuen laves til køkken-alrum.

Den tørre kælder har en god højde med stor brugsværdi. Den består at et meget stort rum, samt 3 mindre rum, der p.t. fungerer som hhv. viktualierum, fyrrum og vaskerum, hvorfra der er trappe til forhaven.

Da huset fremstår i original stand, må modernisering påregnes.

Et rækkehus med mange muligheder beliggende i et indbydende og velanlagt kvarter, som skal opleves. Vi glæder os til at se jer til et af vore åbent hus arrangementer, ellers kontakt os på tlf. 88626020 eller boligsalg@ronniekarlsson.dk for aftale af en fremvisning.