Gundsølillevej 24B, Gundsølille, 4000 Roskilde

Charmerende træhus fra 2001 med fantastisk udsigt udover marker.

- Dobbelt garage på 41 kvm med to porte.

- Under 500 meter fra skole og kun 10 min i bil fra Roskilde.

- Invita køkken fra 2019.

Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har nu fornøjelsen at udbyde denne indbydende villa beliggende mellem by og land I Gundsølille. Her har du både folkeskole (Lindebjergskolen), SFO, lokalt fitnesscenter, sportshal med cafeteria og padlebaner kun 5 min i gåafstand. I Ågerup (knap 2 km derfra) har du fritidsklub, indkøbsmuligheder og cafe. Der er et fantastisk lokalt liv med blandt andet årlig sportsfest, fastelavns- og juletræsfest samt mange muligheder for sportsaktiviteter. Derudover er der et lokalt bibliotek, et godt naboskab og et godt børne-og ungdomsliv. Landlig stemning og tæt på by, velkommen til en lille perle på Gundsølillevej 24B.

Allerede et stykke før du ankommer til ejendommen, har roen sænket sig og du hører fuglekvidrer.
Haven er dejlig ugenert og fra terrassen har du en fantastisk udsigt udover markerne, hvor du kan nyde et glas vin eller en kop kaffe i gode venner og families lag. Huset er lagt sådan at du har samme udsigt fra både køkken og stuen. På 1. sal har udsigt udover marker til begge sider.

Du bliver budt velkommen ved indgangen under en klassisk svensk veranda. Stueplan består af entre, trappe til 1. sal, badeværelse med karbad, soveværelse, stort walk-in-closet i forbindelse med soveværelse (kan genetableres til værelse), bryggers (hvor du har adgang fra køkkenet eller garagen samt husets samlingspunkt det store åbne køkken-alrum i åben forbindelse til stuen. Det er her livet leves og udsigten nydes. Køkkenet er et Invita køkken fra 2019, med Mie le produkter, Silestone bordplade samt Quooker.

Første salen består af 2 store lyse værelser, repos samt boligens andet badeværelse, dette med bruseniche.

I hele boligen er der et skønt lysindfald og masser af skabs- og opbevarings plads (skunk, loft, skur). Værelserne er rummelige og lyse.

Boligen opvarmes af en boligventilationsvarmepumpe, der genvinder energi fra ventilationsluften.

Træhuse er kendetegnende for deres gode og sunde indeklima. Huset blev nymalet for 2 år siden.

Til boligen hører en dobbelt garage på 41 kvm med to porte samt stort isoleret skur bagved huset (skuret er fra 2018). Derudover har du også plads til to biler foran garagen.

Hvis du sætter pris på en charmerende bolig tæt på Roskilde og stadig med udsigt udover brede vider, så er Gundsølillevej 24B bestemt et besøg værd. Kig forbi til et af vores åbent hus arrangementer eller kontakt os for personlig fremvisning på telefon 88626020 eller e-mail boligsalg@ronniekarlsson.dk.