Præstekærvej 7, 1. tv., 2700 Brønshøj

God planløsning med stort køkken

- Tæt på Brønshøj Torv og offentlige transportmidler.

- Opvarmes med fjernvarme.

Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har nu fornøjelsen af at udbyde denne lejlighed centralt beliggende i Brønshøj.

Lejligheden er centralt beliggende tæt på Brønshøj Torv samt indkøb og offentligt transport. I kort afstand derfra har du et af de mest charmerende og populære rekreative områder i Københavns Kommune ved Utterslev Mose med mulighed for gode gå-og løbeture samt afslapning med børn i alle aldre. Utterslev Mose er kendt for sine flotte omgivelser ved mosen og den grønne natur.
Derudover er lejligheden placeret tæt på skoler og institutioner. Fra Brønshøj Torv kører busserne 10, 2A, 350S og 5A. Du er også kun 15 min væk fra indre by på cykel.

Lejligheden består af en entre, hvor du kan komme af med sko og dit overtøj. Fra entreen har du adgang til lejlighedens badeværelse samt ind til den store stue. Fra stuen har du både adgang til køkkenet samt soveværelset.
Lejlighedens samlingspunkt er uden tvivl det store køkken, hvor der er plads til at være samlet når maden laves. Nuværende ejere har også sat et skrivebord op i køkkenet så der kan arbejdes hjemmefra her.

Til ejendommen hører fællesfaciliteter som kælderrum, vaskeri og cykelkælder. Der er mulighed for at leje en parkeringsplads, for nuværende er der dog venteliste. I Ejerforeningen kommer man hinanden ved, ejerforeningen har blandt andet arrangeret loppemarked på ejendommens eget torv.

Vi glæder os til at se jer til et af vores åbent huse, eller kontakt os på tlf 88626020 eller boligsalg@ronniekarlsson.dk for aftale af en fremvisning.