Ejbyvej 2, 2740 Skovlunde

Charmerende ejendom fra 1800-tallet på en af de mest eftertragtede beliggenheder i Gl. Skovlunde.

- Unik mulighed for at skabe noget du ikke bare kan købe andre steder.

- Fred og idyl i Gl. Skovlunde.

- Tæt på natur, indkøb, skole, institution og Skovlunde Station.

Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har nu fornøjelsen at udbyde denne unikke gamle ejendom, beliggende i det mest eftertragtet kvarter i Skovlunde, Gl. Skovlunde. Området strækker sig historisk tilbage til 1700- og 1800 tallet, og ejendommen her er fra 1850. Bydelen er yderst charmerende med træerne og de smukke ældre villaer. Selvom ejendommen er placeret midt i fred og idyl, så har du kun 600 meter til Skovlunde Station og HT busserne.

Der gøres opmærksom på, at ejendommen er kortlagt som forurenet på vidensniveau 2, som betyder at der er konstateret forurening efter jordforureningsloven. En del af forureningen er samtidig nuanceret med forureningskategorien F2. Der foreligger rapport, attest, dokument-lister samt afgørelser som bør rekvireres fra Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson inden ejendommen besigtiges. Prisen på ejendommen er sat efter disse forurenings-forhold.

Du bliver budt velkommen med det gamle skilt "Skovlunde Smedie" placeret på det gamle værksted…….velkommen til Ejbyvej 2.

Ejendommen er slidt, og du skal som køber igennem en større renovering og i den forbindelse være opmærksom på lokalplan 104's regler omkring renovering på ejendommen.. Men hvis du tager arbejdshandskerne på, kan du få en indbydende ejendom i Skovlunde på en af de mest attraktive beliggenheder. Du får både bolig samt et stort værksted.

Ejendommen består af hovedhuset der indeholder entre, køkken, toilet, bad, disp. rum, to stuer, et værelse samt en stor indbydende udestue/havestue. Derudover har du loftrum over en del af boligen. Derudover har du til boligen en garage, skur samt stort værksted. Ovenover værkstedet er der indrettet disponible rum.

Ejendommens nerve er uden tvivl den store udestue, hvor mange hyggelig stunder kan nydes i familie og venners lag. Er vejret godt trækker du blot ud til det hyggelige gårdmiljø.

Det store værksted er der masser af muligheder til at bruge aktivt, det er kun fantasien der sætter grænser.

Taget på boligdelen er lagt for ca. 20 år siden.

Hvis du er til natur så er Ejbyvej 2 beliggende tæt på flyvepladsen (stort grønt område), Harestrup Ådalen, Svanesøen og Vestskoven, som har sti-system til Køge bugt strandpark og Amager Fælled. Derudover er der kun omkring 5 km til Hareskoven. Derudover ligger boligen tæt på golfbane, idrætsanlæg, svømmehal og cykelbane, skole, børnehave og fritidshjem samt indkøbsmuligheder. Der er også to store indfaldsveje til København, Frederikssundsvejen og Ballerup Boulevard, så det både er nemt at komme ind mod byen i bil eller på cykel.

Kig forbi til et af vores åbent hus arrangementer eller kontakt os på telefon 88626020 eller mail boligsalg@ronniekarlsson.dk for en fremvisning.