Emtedalen 17A, 2730 Herlev

Indbydende villa fra 2014 på koteletgrund og en god beliggenhed i Herlev.

- Flot køkken-alrum samt opholdsstue med loft til kip.

- Veldisponeret planløsning - 4 rummelige værelser.

- Tæt på alt - Institutioner, skoler, offentlig transport samt BIG Centret.

Velkommen til Emtedalen 17A en nyere bolig fra 2014 lige til at rykke ind i. Boligen er oplagt til familien der søger en rummelig villa med en god planløsning, hvor der ikke vil være meget vedligeholdelse de næste mange år.
Boligen indeholder en fin entré med indbyggede skabe. Her er der fin plads til overtøj og sko. Derfra går du videre ind i boligens kerne og samlingspunkt, den store opholdsstue med loft til kip samt køkken-alrummet. Her er et dejligt lysindfald god plads og rig mulighed for at indrette sig. Herfra har du også udgang til en hyggelig terrasse og have.
I boligen finder du yderligere fire meget rummelige værelser med plads til store klædeskabe. Hvis man ikke har brug for alle fire værelser, kan væggen mellem det store værelse og stuen rives ned og der kan laves en stor spisestue.
Derudover får du to badeværelser - begge med brus samt et bryggers med plads til vaskefaciliteter og opbevaring. Herfra er der også adgang til loftrummet som har fint med opbevaringsplads.
Alle rum på nær soveværelserne har gulvvarme.

Haven er nem og overskuelig og der er lagt sten hele vejen rundt om huset. Du finder også et lille skur med plads til haveredskaber mm.

Ejendommen ligger i et roligt villaområde, hvor institutioner og skole er inden for kort afstand og børnene trygt kan cykle rundt. Skal du handle ind finder du BIG Centret få 100 meter fra boligen, hvor der er et stort udbud af specialforeninger, restauranter, indkøb og biograf.
Herlev Station er også en lille gåtur fra boligen og er du med bil kan du hurtigt komme på Motorring 3 og ad Frederikssundsvej mod København.

Mød op på vores åbne huse eller bestil en personlig fremvisning på 88626020.