Vinterbuen 49, 2750 Ballerup

Indbydende villa i lukket roligt kvarter med godt naboskab.

- Skøn udestue.

- Tæt på skoler, institutioner, S-tog, Ballerup Centret, grønne områder samt landsbyen Pederstrup.

- Mulighed for at opdele det store værelse i to, så du herefter har 4 værelser (det har det tidligere været).


Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har nu fornøjelsen af at udbyde denne fine villa centralt beliggende i Ballerup på en lukket vej. Nu har du alle tiders chance for at bosætte dig i et etableret villakvarter kun 1.5 km fra Ballerup Station og Ballerup Centret.

Planløsningen er udnyttet rigtig fint og består af entre, tre værelser, badeværelse (fra 2015) bryggers, køkken-alrum, dagligstue samt udestue. Husets nerve er uden tvivl en kombination af det store køkken-alrum i åben forbindelse til dagligstuen. Fra dagligstuen har du direkte udgang til den helt igennem skønne udestue. Udestuen er fra 2009, er isoleret og har hårdt tag fra 2018. Køkken-alrummet og stuen har i 2021 fået nye gulve og isolering samt køkken-alrummet er blevet opgraderet med nye elementer.

Udenfor folder haven sig ud med græs samt en indbydende stenterrasse, hvor en del af den er overdækket. Derudover har du i forlængelse af terrassen den store udestue. Afhængig af vejret, vælger du selv om du vil sidde ude direkte i solen, under overdækning eller rykke ind i den lukkede udestue. Der er altså ingen undskyldninger for ikke at hygge sig med familie og venner over en kop kaffe eller et glas vin.

Til ejendommen hører overdækning, hvor sælger har sat port op så det er ligesom en garage samt fuldt isoleret udhus/værksted.
Der er en foreløbig plan på fjernvarme der lyder år 2026-2030. Gasfyr er fra 2014.

Du kan nå København på ca. 30 min med både tog og bil.

Boligen ligger i gåafstand til både Ballerup Station, Ballerup Centret og Fitness World. Ikke langt derfra har du Råmosen, Hareskoven samt landsbyidylet Pederstrup, hvor du blandt andet kan opleve Grantoftegaard, der er en øko-social virksomhed, som driver økologisk landbrug, hvor du kan købe virksomhedens produkter i den tilhørende Cafe og hvis du får lyst til at se gårdens dyr kan du også det. Hver onsdag og torsdag i tidsrummet 10-13 køres med hestevogn rundt i landsbyen.

Ønsker du en familievenlig bolig så er Vinterbuen 49 den rette bolig for jer. Vi glæder os til at se jer til et af vores åbent huse, eller kontakt os på tlf 88626020 eller boligsalg@ronniekarlsson.dk for aftale af en fremvisning.