Kildebakkegårds Alle 176, st. th., 2860 Søborg

- Eget havestykke og brugsret til egen p-plads.
- Veldrevet ejerforening.
- Lys stue med både plads til spisebord og sofa.
- God rumfordeling.

Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har nu fornøjelsen at udbyde denne fine lejlighed, centralt beliggende i Søborg, med et godt lysindfald og eget havestykke.

Ejendommen er i fin stand, her kan nævnes at taget blev udskiftet i 2021. Ejerforeningen er veldrevet med gode fællesfaciliteter som det private havestykke, parkeringsplads, eget kælderrum, fælles cykelkælder, tørrerum og en lille legeplads. Boligens vaskemaskine og tørretumbler er tilknyttet et fælles vaskerum i kælderen (hvor der i øjeblikket er plads til 6 beboeres maskiner - det fælles vaskeri kan fravælges hvis det ønskes). Der er 4 årlige arbejdsdage, som også i høj grad benyttes som sociale arrangementer, hvor der bliver hygget mens der arbejdes på at vedligeholde fællesarealer og ejendommen, inde som ude. I september 2023 blev der malet opgange så de nu fremstår lyse og indbydende.

Naboskabet i ejerforeningen er også værd at nævne, her er der altid hjælp at hente, uanset om man skal have flyttet noget, bygget noget eller låne en mælk. En snak igennem hækken er også altid en mulighed.

Lejligheden består af en god og rummelig fordelingsentré, badeværelse med separat bruseniche, køkken, to fine værelser, hvor det mindre har udkik til haverne, det store værelse har indbygget skabe. Stuen har både plads til spisebord og sofa, og lysindfaldet er også her rigtig fint. Fra stuen er der også udsyn til det grønne fra haverne.

Til lejligheden hører et kælderrum.

Transportmuligheder er rigtig gode - både med bil, cykel, bus eller tog. I gåafstand (1 km) ligger Buddinge Station med S-tog til Nørreport Station, og inden for de næste år åbnes to letbanestationer tæt på lejligheden. Der er gode cykelstisystemer, og turen til Københavns centrum kan klares på 15-30 minutter, hvad enten du er i bil, tog eller cykel.

Der er gåafstand til børneinstitutioner, skoler og gymnasium, samt til hvad man har brug for af indkøbsmuligheder, spisesteder og forretninger. Der er under 5 km til Bagsværd Sø og Hareskoven. Lyngby Centrum er også under 5 km væk.

Hvis du sætter pris på en fin lejlighed, på en attraktiv beliggenhed og tæt på det hele, så er Kildebakkegårds Alle 176, st. th. bestemt et besøg værd. Kig forbi til et af vores åbent hus arrangementer eller kontakt os på telefon 88626020 eller mail boligsalg@ronniekarlsson.dk for en fremvisning.