Bakkevej 26, 3460 Birkerød

Ejendommen fremstår i flot stand efter renovering og tilbygning i 2021.

- Beliggende i kort afstand til Sjælsøen, skov, busstoppested, S-tog, skole, vuggestue og skovbørnehave.

- Oplagt til familien der ønsker meget plads eller til den store/sammenbragte familie.

Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har nu fornøjelsen af at udbyde denne villa på en attraktiv beliggenhed i Birkerød. Ejendommen har gennemgået en renovering samt fået lavet en helt ny tilbygning i 2021.

Det har været vigtigt for sælger at lave store åbne rum med masser af lys, i overgang fra det gamle hus til tilbygningen. Det må siges at være lykkedes til fulde. De få trin ned, fra spisestue til dagligstue giver derudover en helt anden dynamik til boligen.

Fra boligen har du kort afstand til institutioner, skole og byens mange tilbud. Eskemose Skov åbner op med smuk natur, Rude Skov byder velkommen med sine mange spor til MTB, løberuter, gåture samt hyggelig bål- og shelterpladser. Er du til en badetur kan du hoppe i Sjælsø.

Haven har været meget benyttet af nuværende ejere, og er fyldt med blomster og bær om sommeren, kirsebær, hindbær, jordbær, blåbær, blommer og æbler. Haven er en rigtig legeplads for børn med forskellige muligheder for aktiviteter såsom hule i træ, stier og legehus. Derudover er der god plads til trampolin og fodboldmål.

Boligen indeholder i stueplan, 3 gode værelser, åbent køkken, i forlængelse af køkkenet, en vinkelstue, en dagligstue i forskudt plan samt to badeværelser.

Underetagen består af et badeværelse, vaskerum samt fire gode disponible rum som kun fantasien sætter grænser for hvad kan bruges til.

Ejendommens placering i Birkerød giver adgang til et bredt udvalg af fritidsaktiviteter, herunder fitnesscenter, sportsklubber, bibliotek, multihal, golfklub, rideskole og svømmehal. Derudover har du i Birkerød flere gode spisesteder.

En indbydende bolig i et skønt kvarter, som skal opleves. Vi glæder os til at se jer til et af vores åbent huse, ellers kontakt os på tlf. 88626020 eller boligsalg@ronniekarlsson.dk for aftale af en fremvisning.