Søllerød Park 4, 1. 11., Søllerød, 2840 Holte

Charmerende lejlighed i fin stand med skøn udsigt udover grønt område.

- Skøn og rolig beliggenhed tæt på grønne områder.

Ejendomsmæglerfirmaet har fornøjelsen af at udbyde denne smagfulde lejlighed, beliggende på en af de rigtig gode adresser i Søllerød Park med åbent view udover grønt områder.

Lejligheden indeholder entré med god plads til sko og overtøj, fint køkken med god spiseplads, skøn stor lys stue med plads til sofaafdeling samt spisebord. Fra stuen er der fransk dør, så lys og varme rigtig kan komme helt ind i stuen.

På 1. sal finder du et repos, to værelser samt originalt badeværelse.

I Søllerød Park er der fantastisk ro og atmosfære, der følger med den frie udsigt, de store grønne fællesarealer, Søllerød Parks rolige veje og stier.

Der er få hundrede meter til bus og indkøb, og tilsvarende gåafstand til daginstitution og skole. Men det er alligevel naturen, der er i fokus. I bor nemlig yderst tæt på Geelskov, som I kan gå til på omtrent fem minutter.

Søllerød Park er et skønt, lukket område midt i det attraktive Søllerød. Her er store, grønne fællesarealer, sø, skov, legepladser, stier og en rigtig hyggelig atmosfære. Der er gode parkeringsforhold, mulighed for leje af egen p-plads og mulighed for leje af garage. Der er kælderrum til lejligheden. Kort afstand til Søllerød købmanden, skole, gode transportmuligheder samt hurtig adgang til indfaldsvejene. En hurtig cykeltur fører til Holtes gode indkøbsmuligheder samt S-tog.

Kig forbi til et af vores åbent hus arrangementer eller kontakt os på telefon 88626020 eller mail boligsalg@ronniekarlsson.dk for en fremvisning.