Borgerdiget 35, 2730 Herlev

Klassisk murermester villa med tilbygning.

- Spændende stue og køkkenmiljø med stue- og dagligstue på hver sin side af køkkenet.

- Ugeneret lukket have med stor træterrasse og sol det meste af dagen.

- Tæt på grønne områder, skole, idrætsfaciliteter, handlemuligheder samt offentlig transport.

Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har nu fornøjelsen, at udbyde denne klassiske villa centralt placeret i Herlev.

Godt naboskab er centralt for Borgerdiget 35, og det gælder ikke kun naboer, men også genboer og bagboer. Man holder øje med hinandens huse, låner værktøj og hjælper hinanden samt får en god snak henover hækken.

Haven er ugenert og hyggelig med flere hyggekroge samt den store træterrasse, som indbyder til at nyde et glas vin eller en kop kaffe i gode venners lag. Derudover er der plads til både fodboldmål og trampolin i haven.

Ejendommen består i stueplan af entré, badeværelse, et værelse samt boligens nerve, daglig-og spisestue i åben forbindelse med køkkenet, hvor køkkenet er i midten af de to stuer. Fra dagligstuen har du direkte udgang til den indbydende træterrasse.

Første salen består af et repos og 3 værelser. Kælderen består af fire disponible rum samt et badeværelse.

Til boligen hører en garage, carport samt skur.

Nærområdet har gode faciliteter for børnefamilier. Du finder både institutioner og skole tæt ved samt Idrætsanlæg, Hospitalsparken, svømmehal, indkøb, legepladser, naturcenter Kildegården og meget mere. Der er flere gode spisesteder i området og du kan finde alt hvad du skal bruge i shopping centeret BIG.

Transportmulighederne og offentlig transport er også gode fra boligen og der ikke langt til motorvejen som kan tage dig mod byen, nordpå eller vestpå.

Boligen er oplagt til familien som søger en villa i et børnevenligt område.

Kig forbi til et af vores åbent hus arrangementer eller kontakt os på telefon 88626020 eller mail boligsalg@ronniekarlsson.dk for en fremvisning.