Højagerparken 27, st. th., 2750 Ballerup

Ugeneret stuelejlighed med altan.

- Nyere badeværelse.

- Gde parkeringsforhold.

- Centralt beliggende med kort afstand til både bymidten og S-tog.

Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har nu fornøjelsen at udbyde denne 3-værelses lejlighed i flot stand, perfekt til den lille familie, parret der søger et ekstra værelse, eller til dem der søger en delevenlig lejlighed.

Lejligheden består af 74 kvm fordelt på et fint størrelse køkken, to gode værelser, et badeværelse samt den indbydende stue, hvorfor du har udgang til altanen.

Fra altanen kan du nyde roen og den charmerende udsigt til det store friareal med græsplæne og træer lige ude foran.

Inden for gåafstand har du det meste, skoler, restauranter, caféer og dagligvarebutikker. Derudover har du også Ballerup Centret og Ballerup Station, hvorfra du kun har 25 min med tog til Københavns Hovedbanegård.

Gågaden har været igennem en større renovering, hvor området omkring Kirketorvet især giver masser af liv med gode spisesteder, udskænkning og live-musik. Om sommeren bliver der også vist fodbold på storskærm.

Højagerparken 27, st. th. er en indbydende lejlighed, der henvender sig til et bredt publikum centralt i Ballerup, som skal opleves. Vi glæder os til at se jer til et af vores åbent huse, ellers kontakt os på tlf. 88626020 eller boligsalg@ronniekarlsson.dk for aftale af en fremvisning.