Pæremosevej 59A, 2750 Ballerup

BUD ØNSKES

- Rummelig familievilla i det hyggelige og børnevenlige Egebjerg.

- Tæt på Hareskoven, daginstitutioner og skole.

- Privat have og trygt nabolag.

- Muligheder for at sætte sit eget præg på boligen.

- Der etableres 2,3 hektar skov samt en sø i Pæremosen som boligen ligger ud til.

Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har nu fornøjelsen af at udbyde denne fine villa fra 1962 med tilbygning fra 1998.

Sælger udtaler: "Skønt hus at vokse op i med god rummelighed og masser af plads til gæster. Stor dejlig, privat have, hvor vi har brugt mange timer på leg og boldspil. Beliggenhed tæt på skole og daginstitutioner, betød meget for os som børn, så vi ikke behøvede at krydse nogle større veje for at komme derover, da der er en sti fra Bøndermosevej til det 'nye' Egebjerg, hvor skole og daginstitutioner er"

Boligen indeholder i stueplan en stor stue med plads til både spisebord og sofaafdeling i åben forbindelse til et lyst køkken. Fra køkkenet er der adgang til et praktisk bryggers med plads til opbevaring og vaskemaskine/tørretumbler.
Herudover har du et moderniseret badeværelse med brus og i tilbygningen finder du endnu en stor stue som kan indrettes efter behov. Der er i hvert fald plads til at samle den store familie med højt til loftet.
Fra begge stuer er der adgang til en sydvendt træterrasse og den parklignende have, der omkranses af grønne træer og buske, som gør haven dejlig privat. På træterrassen er der lavet en lille overdækning så du kan sidde under overdækning spise.

På 1. salen finder du tre gode værelser, hvoraf det ene tidligere har været delt i to mindre værelser samt et toilet.

Grunden er højt beliggende i forhold til vejen så det giver et godt lysindfald i boligen.

Til boligen får du også en carport og et skur.

I gå- og cykelafstand fra boligen finder du Hareskoven, hvor naturen og roen kan nydes samt alt hvad du skal bruge i dagligdagen som børnefamilie; Dagligvarebutikker, daginstitutioner, skoler (både Skovvejens Skole samt Hareskov Lilleskole som er en privatskole), offentlig transport, sportstilbud og meget andet.
Med bil er der gode adgangsveje mod København og motorvejen via Motorring 4.

Ejendommen er gennemgående velholdt og du kommer langt med maling, men den trænger til modernisering og her får du muligheden som ny ejer for at sætte dit helt eget præg.

Kontakt os på 88626020 for en fremvisning eller mød op på et af vores åbne huse.
Vi glæder os til at vise boligen frem!