Vendsysselvej 12, 2. tv., 2720 Vanløse

Indflytningsklar 3-værelses lejlighed med godt lysindfald

- Delevenlig lejlighed - oplagt til forældrekøb.

- 15 minutter på cykel til Indre By samt gode forbindelser med offentlig transport.

- Tæt på indkøb, cafeer og grønne områder.

Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har nu fornøjelsen af at udbyde denne fine 3-værelses lejlighed.

På en stille sidegade til Godthåbsvej ligger Vendsysselvej og her finder du denne lyse lejlighed. Lejligheden består af en entré, nyere badeværelse med separat brus, to værelser, stue og køkken.

Lejligheden er oplagt som delelejlighed til to studerende som ønsker at bo tæt på Indre By. Derudover fungerer lejligheden også rigtig fint for det unge par som ønsker deres første lejlighed sammen. Hvis man har lyst til at få to stuer en suite, kan der også nemt åbnes mellem de to værelser.
Værelserne har gode størrelser så de kan indrettes med dobbeltseng, skabsplads og et lille skrivebord.
Der er et godt lysindfald i lejligheden da du ligger på øverste etage og samtidig har du heller ikke har nogen overboer.

Ejerforeningen består af to opgange nr. 12 og nr. 14 som har et rigtig godt naboskab med plads til alle og har du tid og lyst, er der rig mulighed for sociale arrangementer. På foreningens fællesareal finder du en hyggelig gårdhave med grill, bål-sted og græsareal, hvor solen og weekenderne kan nydes.

Herudover et halvt cykelskur dedikeret til hver lejlighed, så man ikke behøves at slås om pladsen.

Nuværende ejer har pt. vaskemaskine i eget kælderrum samt adgang til lækkert nyrenoveret loftrum. Der er også gode parkeringsforhold lige foran lejligheden.

Nabolaget har både gode indkøbsmuligheder og grønne områder. Det er nemt at komme med offentlig transport rundt i byen da bus 2a kører 100 meter fra lejligheden og går helt ind til centrum. På vejen stopper bussen ved to metrostationer inden (Aksel Møller have og Forum station)
Er du på cykel kan du også hurtigt komme rundt i København, da det kun tager 15 min til Rådhuspladsen.

Hvis du sætter pris på en indflytningsklar lejlighed med godt lysindfald samt en god planløsning som fungerer godt til både det unge par eller som delelejlighed så er Vendsysselvej 12 2. tv bestemt et besøg værd.
Kig forbi til et af vores åbent hus arrangementer eller kontakt os på telefon 88626020 eller mail boligsalg@ronniekarlsson.dk for en fremvisning.