Gedvad 39, 1. th., 2800 Kongens Lyngby

Ideel begynder eller studielejlighed.

- Kort afstand til offentlig transport mod København og Lyngby.

- Kort til indkøb.

- Kort til uddannelsessteder, idrætsanlæg, natur og sø.


Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har fornøjelsen af at udbyde denne fine lejlighed til den unge køber der søger sin første lejlighed eller et par, hvor børnene er flyttet hjemmefra.

Lejligheden indeholder et køkken i åben forbindelse til stue. Derudover har du et badeværelse og et rigtig fint og stort soveværelse med plads til opbevaring.

Alt i alt en rigtig fin og hyggelig udnyttet lejlighed med kviste og god udsigt til udeareal.

Til lejligheden er der et godt kælderrum, der kan bruges til opbevaring eller værksted. Der er til ejendommen en stor fælles have til alles brug.

Offentlig transport finder du i kort afstand fra lejligheden.

Skal du studere på DTU er afstanden i cykelafstand eller gode muligheder med bus.

Lejligheden er beliggende i det eftertragtede Stengårdskvarter, ugeneret og for enden af vejen, med gratis parkeringsmuligheder og med kort afstand til indkøb og Lyngby med caféer, specialbutikker samt Lyngby Storcenter og Magasin. Ved Bagsværd Sø og Hareskoven, som også ligger tæt på, tilbydes du masser af naturoplevelser, idyl og stemningsfyldt atmosfære. Om du er til en løbetur eller en gåtur, så kan du få det opfyldt her. Er du til mountainbike findes der spor nærmest lige rundt om hjørnet, som også går videre til Furesøen. Du har altså alt hvad, der ønskes inden for kort afstand.

Hvis du sætter pris på en lejlighed, med masser af muligheder, så er Gedvad 39, 1. th. bestemt et besøg værd. Kig forbi til et af vores åbent hus arrangementer eller kontakt os på telefon 88626020 eller mail boligsalg@ronniekarlsson.dk for en fremvisning.