Aldershvilevej 103D, st. th., 2880 Bagsværd

Centralt beliggende i Bagsværd.

- Tæt på Bagsværd Sø, Hareskoven, Lyngby centrum, indkøb, bus og S-tog.

- Hyggeligt fælles-område lige ude foran stuevinduet.

- God dele-lejlighed.


Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har nu fornøjelsen at udbyde denne lejlighed, centralt beliggende i Bagsværd.

Lejligheden består af en entre, hvorfor du har adgang til badeværelse, køkken, lejlighedens to værelser samt den store stue. Den store stue, med skønt lysindfald, er samlingsstedet i boligen og her kan du have gæster og stadig god plads.

Transportmulighederne er rigtig fine, uanset om du er med bil, cykel, bus eller tog. Bus og tog kan du tage fra Bagsværd Station. Turen til Københavns centrum kan altså klares på 20-30 minutter, hvad enten du er i bil, tog eller cykel.

Tilhørende lejligheden er der et kælderrum. I kælderen er der også fælles vaskeri og cykelkælder. Desuden er der i ejerforeningen en legeplads.

Ejerforeningen har drøftelser omkring muligt altan og haveprojekt. Hvis forslaget bliver til noget, vil det måske kunne give mulighed for at få direkte udgang fra lejligheden til havestykke.

Lejligheden er beliggende i det eftertragtede Aldershvilekvarter, helt centralt i Bagsværd og inden for få minutter til indkøb, biograf og bibliotek. Derudover er der kort afstand til Lyngby med caféer, specialbutikker samt Lyngby Storcenter og Magasin. Ved Bagsværd Sø og Hareskoven, som også ligger tæt på, tilbydes du masser af naturoplevelser, idyl og stemningsfyldt atmosfære. Om du er til en løbetur eller en gåtur, så kan du få det opfyldt her. Er du til mountainbike findes der spor nærmest lige rundt om hjørnet, som også går videre til Furesøen. Du har altså alt hvad, der ønskes inden for kort afstand.

Hvis du sætter pris på en lejlighed, med masser af muligheder, på en attraktiv beliggenhed og tæt på det hele, så er Aldershvilevej 103D st. th. bestemt et besøg værd. Kig forbi til et af vores åbent hus arrangementer eller kontakt os på telefon 88626020 eller mail boligsalg@ronniekarlsson.dk for en fremvisning.