Ville Heise Park 33, 3450 Allerød

Beliggende i det eftertragtede Ville Heise Park

- Skøn beliggenhed, lige op af skov (Tokkekøb Hegn) samt tæt på Allerød centrum.

- 2 min gåafstand ad stisystem til den populære Lillevang Skole.

- Indflytningsklart, lyst og velindrettet til både børnefamilier og seniorer

Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har nu fornøjelsen at udbyde denne bolig, en lille perle i det eftertragtede Ville Heise Park, beliggende kun 100 meter fra Tokkekøb Hegn, få hundrede meter fra Lillevang Skole og blot 6-7 min på cykel til Allerød Station og centrum. Derudover har du også helt tæt på dig, børneinstitutioner, Netto, samt fodbold og atletikstadion.

Kendetegnende for området ved Ville Heise Park er, at det er et lukket, roligt og yderst børnevenligt kvarter, hvor der ingen gennemkørende trafik er. Der er fællesarealer med legeplads, sø og store græsplæner. Der er en aktiv grundejerforening, som blandt andet står for Sankt-Hansbål og sommerfest. Vejstøj er der ikke noget af, så det er blot at læne sig tilbage og nyde roen og de skønne omgivelser.

Boligen består i underetagen af entre med god opbevaringsplads. Herfra har du både adgang til toilet med vaskemaskine og plads til tørretumbler samt adgang til det sammenhængende køkken-alrum og stue, hvor især lysindfaldet er iøjefaldende. Fra stue har du udgang til den charmerende have, omgivet af bøgehæk og med terrasse, hvor du kan nyde sommeraftenerne med en kop kaffe eller glas vin i gode venner og families lag.

Overetagen består af 3 gode værelser og en repos, der kan anvendes til kontor eller fælles rum. Derudover finder du et godt badeværelse med brusekabine og et stort tørt skunkrum med masser af opbevaringsplads.

Gasfyret blev udskiftet i 2017 til et Visma naturgasfyr.

Til boligen hører eget skur med plads til haveredskaber, cykler mv.

Boligen er oplagt til dem der søger at bo et helt roligt sted, med naturen i baghaven og stadig helt tæt på handlemuligheder og S-tog. Ønsker du også et stærkt naboskab, hvor man både hygger sig sammen og holder øje med hinanden er boligen bestemt også et besøg værd. Vi glæder os til at se jer på åbent hus eller bestil en fremvisning på 88626020. ..