Vendsysselvej 14, st. tv., 2720 Vanløse

Ugeneret stuelejlighed med privat gårdhave

- Indflytningsklar 3-værelses lejlighed.

- Kælder med disponibelt rum og bryggers.

- Tæt på indkøb, cafeer og grønne områder.

Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har nu fornøjelsen at, udbyde denne indflytningsklare 3-værelses lejlighed med kælder og privat gårdhave i Vanløse.

På en stille sidegade til Godthåbsvej ligger Vendsysselvej og her finder du denne dejlige lyse 3-værelses lejlighed. Lejligheden består af entré, badeværelse med separat brus, 3 værelser og køkken. Derudover er der også en kælder hvor du har direkte nedgang fra stuen, hvor der yderligere er et disponibelt rum og ikke mindst et bryggers med god opbevaringsplads. Der er privat cykelparkering og 2 opbevaringsrum, ét kælderrum og ét loftsrum.
Noget helt unikt ved denne lejlighed er den private gårdhave, hvor man fra den ene stue har udgang til en hyggelig gårdhave, hvor man kan nyde solen og slappe af efter en lang arbejdsdag.
Her er der både plads til hængekøje, grill og havemøbler.

Hvis det ikke var nok, så er der også en stor fælles baghave, som står til fri afbenyttelse. Her bliver der holdt fællesspisning og man kan bruge den til havefester.
Ejerforeningen er lille og præget af godt naboskab.

Nabolaget har daginstitutioner, skole, indkøb og grønne områder. Det er nemt at komme med offentlig transport da både S-tog stationen Grøndal og busruten 2A kører tæt på og så der er kun en lille kilometer til metroen, man kan også hurtigt komme rundt i København på cykel, det tager kun 15 min til Rådhuspladsen.

Hvis du sætter pris på en indflytningsklar lejlighed med kælder og gårdhave, på en attraktiv beliggenhed og tæt på det hele, så er Vendsysselvej 14 st. tv. bestemt et besøg værd.
Kig forbi til et af vores åbent hus arrangementer eller kontakt os på telefon 88626020 eller mail boligsalg@ronniekarlsson.dk for en fremvisning.