Bagsværd Hovedgade 149, 2880 Bagsværd

Indflytningsklart og eftertragtet rækkehus i det nye område Bagsværdlund

- Central beliggenhed i Bagsværd og minimal vedligeholdelse

- Tæt på Bagsværd Sø, Hareskoven og S-tog

Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har nu fornøjelsen af at udbyde dette eftertragtede rækkehus i Bagsværdlund.

Når man ankommer til boligen får man en god fornemmelse af det nybyggede område med flotte designede bygninger som er strømlinet og velanlagt.

Boligen indeholder en entré der fører dig ind til boligens hjerte som er et dejligt køkken alrum i åben forbindelse til stuen. Her kan familien nyde hverdagen og med direkte udgang til den hyggelige stenterrasse fra stuen samt og lille stenbelagt forhave med plads til cafébord er der også rig mulighed for at nyde de varme måneder.
På 1. sal finder du fire gode værelser og et badeværelse, hvor familien kan indrette sig efter behov. På 1. salen har du et loftvindue der giver et godt lysindfald, hvilket generelt er kendetegnet for boligen med flere store vinduespartier i både værelser og stuer.

Rækkehuset har også et skur med plads til opbevaring.

Bagsværdlund har en meget aktiv bestyrelse som laver fællesarrangementer og et godt naboskab, dejlige grønne områder med legeplads, sandkasse og grillområde.

Med få 100 meter til centrum finder du gode handlemuligheder, flere specialbutikker, S-tog, institutioner samt Bibliografen (biograf og bibliotek). Med Lyngby Storcenter under 10 minutter derfra er der også kort til et kæmpe udvalg af butikker samt Biograf.
Af grønne områder er der ikke langt til Bagsværd Sø eller Hareskoven.

Bagsværd er generelt en meget børnevenlig kommune med også flere tilbud inden for sport. Der er både AB med mulighed for fodbold, håndbold og tennis samt svømmehal og atletik.

Rækkehuset er oplagt til børnefamilien der søger et indflytningsklart rækkehus tæt på alt.

Vi glæder os til at fremvise boligen på et af vores åbne huse eller bestil en personlig fremvisning.