Lyngbygårdsvej 69, st. th., 2800 Kongens Lyngby

Beliggende centralt i Lyngby blot 5 min fra Lyngby Storcenter og DTU.

- Indflytningsklar 3 værelses lejlighed.

- Kort afstand til Dyrehaven, Klampenborg Galopbane og Dyrehavsbakken

- Stor indbydende altan.

Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har nu fornøjelsen at udbyde denne indbydende lejlighed helt centralt beliggende i Lyngby. Ejerforeningen har for nyligt fået sat helt nye altaner op, og ejerforeningen er velfungerende med løbende fokus på vedligehold. Derudover har ejerforeningen gode fællesfaciliteter som vaskekælder (der er placeret i samme opgang), cykelrum, gårdmiljø og legeplads. Derudover har man mulighed for at skrive sig op til en parkeringsplads.

Allerede når du ankommer til området mærker du roen. Lejligheden er indflytningsklar med køkken fra 2014, renoveret badeværelse fra 2013 og flotte gulve. Lejligheden består af en entre, badeværelse med egen bruseniche, køkken, to værelser og en stue. Fra stuen af, har du udgang til den nye altan (opsat efterår 2020), hvor mange hyggelige stunder kan nydes i gode venner og families lag. Det kan være både med et glas vin samt muligheden for at lave mad på gas-grill.

Skal du til København, kan du benytte S-toget (Lyngby Station) eller Helsingørmotorvejen. Lyngby centrum med hovedgaden, Lyngby Storcenter og Magasin ligger få min gang derfra.

Hvis du sætter pris på en indflytningsklar lejlighed, på en attraktiv beliggenhed og tæt på det hele, så er Lyngbygårdsvej 69 st. th. bestemt et besøg værd. Kig forbi til et af vores åbent hus arrangementer eller kontakt os på telefon 88626020 eller mail boligsalg@ronniekarlsson.dk for en fremvisning.