Islevhusvej 39, 2700 Brønshøj

En af Brønshøjs billigste villaer med 192 kvm under tag, med fjernvarme og vandbaseret gulvvarme i flere af rummene.

- Skøn 40 kvm ugeneret sydvendte terrasse i Komposittræ, samt indbydende have med frugttræer, brombær, hyldeblomst, pære, figen, blomme og æbletræ.

- Inde for share-now bilers område, så du altid let kan finde en lejebil.

- Tæt på skole, daginstitutioner, S-tog (zone 2), restauranter, caféer og masser af indkøbsmuligheder.

Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har nu fornøjelsen af at udbyde en af Brønshøjs billigste villaer, med 192 kvm under tag, hvor du nu har alle tiders chance for at bosætte dig, tæt på det hele, med installeret fjernvarme og moderne brændeovn, toilet på hver etage samt mulighed for gildesal/biograf i underetage.

Planløsningen er udnyttet rigtig fint og består i stueplan af entre, med god plads til opbevaring, badeværelse, to værelser og køkken. Husets nerve er uden tvivl de to stuer en suite der forbindes via en åben hvælving, mens det smukke sildebensparket og den tosidede pejseindsats skaber harmoni og en særlig stemning til rummene.

Fra stuen har du direkte udgang, via foldedøre, til den store indbydende sydvendte terrasse. Med denne løsning får du både haven helt ind i stuen og stuen ud i haven. Afhængig af vejret, vælger du selv om du vil sidde ude eller inde.
Glæd jer til at indtage den store terrasse, som i kraft af sin størrelse kan danne rammen for de skønneste stunder med familie og venner ved grillen eller over en kop kaffe eller et glas vin. De mindste kan slå sig løs med lege på plænen, mens I kan læne jer tilbage og stadig følge med i morskaben.

Underetagen er renoveret, så der er god loftshøjde og klinkegulv med vandbaseret gulvvarme i flere af rummene. De disponible rum anvendes til, opbevaring, gildesal, værelse (ikke godkendt til beboelse), hjemmebiograf og teknikrum, samt toilet og vaskerum.

Udenfor folder haven sig ud på skønneste vis med en ugenert have, der har alt hvad hjertet begærer. Det være sig frugttræer, brombær, hyldeblomst, pære, blomme, figen og æbletræ. Derudover er der bygget et større rum under træterrassen, der kan bruges som opbevaring eller værksted. Der er trukket vand og strøm ud i haven ved terrassen.

Ikke langt fra ejendommen finder du Vestvolden, fæstningskanalen og den dejlige Kagsmose. Ligeledes er adressen beliggende indenfor share-now bilers område, som typisk er parkeret ikke langt fra ejendommen.

Vi glæder os til at se jer til et af vores åbent huse, eller kontakt os på tlf 88626020 eller boligsalg@ronniekarlsson.dk for aftale af en fremvisning.