Bøgevej 31, 2740 Skovlunde

BUD ØNSKES

- Skøn baghave, hvor der er plads til både trampolin og fodboldmål.

- Et af Skovlundes billigste rækkehuse.

- Centralt beliggende og tæt på natur.

- Godt naboskab.

- Trænger til en kærlig hånd, så køber skal have økonomi til istandsættelse ved siden af.


Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har nu fornøjelsen at udbyde dette rækkehus centralt beliggende i Skovlunde med godt naboskab, hvor man holder øje med hinanden.

Ejendommen består af en entre, som giver adgang til bryggers, køkken, badeværelse, trappe op til 1. sal samt husets samlingssted den store stue, hvorfra du har direkte udgang til terrassen og den sydvendte have. Det er netop i stuen, at de gode stunder nydes med familie og venner. Så snart solen kommer frem er det oplagt du rykker ud på terrassen, hvorfra du kan nyde et glas vin eller kop kaffe og måske ser børnene hoppe på trampolin eller spille fodbold i den store have.

Første salen består af 3 værelser samt et lille rum, hvorfra der er sat en trappe op der fører op til det store loftrum, med ovenlysvindue, der kan benyttes til flere ting.

Prissætningen er sat ud fra, at en køber skal bruge penge ved siden af til renovering.

Hvis du er til natur så er Bøgevej 31 beliggende ikke langt fra Harestrup Ådalen, Svanesøen og Vestskoven, som har sti-system til Køge bugt strandpark og Amager Fælled. Derudover er der omkring 5 km til Hareskoven.

Boligen ligger tæt på golfbane, idrætsanlæg, svømmehal og cykelbane, børnehave og fritidshjem, indkøbsmuligheder samt kun ca. 1 km fra Skovlunde Skole, hvor du kun skal krydse en mindre vej for at komme dertil.

Der er kun 1.5 km til Skovlunde Station, hvor du både har busruter og frederikssundstoget til København, hvor du kan stå af på Vanløse Station og tage metroen derfra. Der er også to store indfaldsveje til København, Frederikssundsvejen og Ballerup Boulevard, så det både er nemt at komme ind mod byen i bil eller på cykel.

Kig forbi til et af vores åbent hus arrangementer eller kontakt os på telefon 88626020 eller mail boligsalg@ronniekarlsson.dk for en fremvisning.