Gl Rådhusvej 36, st. th., 2750 Ballerup

Ugeneret stuelejlighed med stor træterrasse og skøn have.

- Flot stand med istandsat badeværelse med gulvvarme.

- Gode parkeringsforhold.

- Centralt beliggende med kort afstand til bymidten og s-tog.

- Københavns Hovedbanegård kun 25 min væk i tog.

Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har nu fornøjelsen at udbyde Gl Rådhusvej 36 st. th. på en af de mest centrale beliggenheder i Ballerup. Kvarteret er kendetegnet for at være et af Ballerups ældste områder, hvor især Damgårdsparken, med sin beliggenhed, lige rundt om hjørnet er en grøn oase, hvor roen kan nydes og der fx kan spilles tennis eller fodbold.

Lejligheden fremstår indbydende, med istandsat badeværelse fra 2021 med Danfoss el-gulvvarme. Derudover har sælger istandsat køkken med nye elementer, på den væg, hvor der før ikke var nogle (i 2019), hvilket giver et virkelig brugbart køkken med god bordplads og opbevaring. Yderligere kan nævnes vaskemaskine og opvaskemaskine fra 2021.

Haven er endnu et af lejlighedens plusser. Udover den er privat, og ligger ugenert, så har sælger både lavet hegn, skur og en skøn stor træterrasse, hvor de har tilbragt mange sommeraftener i gode venner og families lag.

Lejligheden består af en entre, badeværelse, køkken, 2 værelser og en stue, hvor der er direkte udgang til haven fra stuen.

Til lejligheden hører et kælderrum.

Lejligheden er beliggende i en veldrevet ejerforening, hvor der også er fælles vaskeri samt grønne fællesområder med legeplads og grill. Derudover er der gode parkeringsforhold og I 2014 blev der lagt nyt rødt tegltag.

En dejlig lejlighed, der henvender sig til et bredt publikum i et skønt kvarter i Ballerup, som skal opleves. Vi glæder os til at se jer til et af vores åbent huse, ellers kontakt os på tlf. 88626020 eller boligsalg@ronniekarlsson.dk for aftale af en fremvisning.