Fyrrekrogen 10, 2740 Skovlunde

Ét plans villa

- Bolig til istandsættelse - med mulighed for at sætte sit eget præg

- Oplagt til både ungt par, børnefamilie eller seniorpar.

Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson udbyder nu denne villa, beliggende i Skovlunde med mange muligheder - velkommen til Fyrrekrogen 10.

Ejendommen består af en entre, hvor du træder ind i en fordelingsgang. Fra denne fordelingsgang har du adgang til to af boligens tre værelser, et godt brugbart bryggers og boligens badeværelse.

For enden af fordelingsgangen træder du ind i den meget store og indbydende stue, med masser af lys, som både består af daglig-og spisestue i et stort åbent rum. Herfra har du også adgang til køkkenet og boligens tredje værelse.

Fra stuen har du udgang til terrassen og haven.

Boligen henvender sig både til det unge par uden børn, børnefamilien samt ældre/seniorer par, som ønsker at bo i en ét-plans villa. Du skal som køber have et ønske om, at stå for en større renovering af boligen, for det kræver den. Til gengæld får du også mulighed for at sætte dit helt eget præg på din kommende bolig.

Prissætningen er sat ud fra, at en køber netop skal bruge penge ved siden af til renovering.

Til boligen hører en garage.

Fyrrekrogen 10 er beliggende tæt på alt det du har behov for i hverdagen. Der er gåafstand til indkøbsmuligheder samt skole og idrætsfaciliteter og nem adgang til København enten med s-tog, cykel eller i bil. Hvis du er til gå-eller cykelture i grønne omgivelser, har du inden for kort afstand både Skovlunde Bypark, Ejby Mose og Vestskoven.

Kig forbi til et af vores åbent hus arrangementer eller kontakt os på telefon 88626020 eller mail boligsalg@ronniekarlsson.dk for en fremvisning.