Hørkær 21B, 6. th., 2730 Herlev

Indflytningsklar lejlighed med gulvvarme i nyt byggeri med dejligt lysindfald dog altan

- Elevator samt mulighed for leje af p-plads.

- Centralt placeret i Herlev med tæt til indkøb, Station, BIG Shoppingcenter samt motorvej.

Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har nu fornøjelsen af at udbyde denne nye og indflytningsklare lejlighed, der henvender sig til dem, der søger en centralt beliggende lejlighed med altan og elevator.

Altanen er rummelig med plads til både havemøbler og krukker.

Lejligheden består af fin entre, hvor du kan komme af med overtøj og sko, to gode værelser, et stort soveværelse samt et flot badeværelse med vaskefaciliteter. Boligen store køkken alrum har god plads til spisebord, sofaafdeling samt udgang til altan. Her er der god mulighed for at indrette sig.

Til lejligheden hører muligheden for at leje en p-plads, cykelparkering i kælder samt kælderrum.

Ejendommen er fra 2019 og står med flotte facader og altaner.

Til ejendommen hører en gårdhave med legeplads og træningsfaciliteter. Derudover er der også en fælles tagterrasse med fantastisk udsigt udover området.

Lejligheden er beliggende i gå-afstand til Herlev Station, indkøb, Herlev Bymidte samt BIG Shoppingcenter med mange specialbutikker og restauranter.

Lejligheden henvender sig til dem der søger en flot og velholdt bolig med et væld af muligheder for at indrette sig og skabe rammerne om gode oplevelser. Kontakt os på 88626020 for en fremvisning eller mød op om søndagen på en af vores åbne huse med tilmelding.