Bagsværd Hovedgade 99, 3. a., 2880 Bagsværd

Ideel studiebolig

- Indflytningsklar

- Tæt på S-tog og indkøbsmuligheder

- Lave ejerudgifter

Denne 1-værelses lejlighed med altan er centralt beliggende, uanset om du skal studere i København, Roskilde, Lyngby eller Hillerød. Desuden har du de bedste indkøbsmuligheder og caféliv lige uden for hoveddøren, og kun 5 min rask gang fra de grønne områder ved Bagsværd Sø og stop ét med toget til Hareskoven.

Lejligheden sælges som indflytningsklar, Gulvene er slebet og der er lavet nyt badeværelse.

Du træder ind i en entré hvor man til højre har et skab,med god plads til overtøj og opbevaring, og med adgang til lejlighedens badeværelse som er blevet lavet i 2021. Fra entréen går man videre ind i stuen med store vinduer og den rumopdelte soveplads med plads til dobbeltseng.
Fra køkkenet har du udgang til lejlighedens altan på 3. sal med en formidabel udsigt, hvor du i sommerperioden kan nyde middags- og aftensolen i fulde drag.

Fællesudgifterne i den veldrevne ejerforening er lave, og inkluderer desuden vand og internet. Der er to elevatorer, et aflåst indgangsparti i gadeplan med dørtelefon og videoovervågning. Til lejligheden hører også et aflåst kælderrum, fællesvaskeri og mulighed for at tilkøbe bilparkering i den underjordiske p-kælder.

Bestil en fremvisning på 88 62 60 20 eller kom på et af vores åbne huse med tilmelding søndag eller onsdag.
Vi glæder os til at se jer.