Borgerdiget 30, 2730 Herlev

Klassisk villa med fine originale detaljer, som teaktræs skabe og døre. Typisk 60’er hus.

- Badeværelser fra 2019 og køkken fra 2010.

- Skønt lysindfald i stue og køkken.

- Ugeneret lukket have med mange gode hyggekroge.

- Tæt på grønne områder, skole, idrætsfaciliteter, handlemuligheder samt offentlig transport.

Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har nu fornøjelsen af, at udbyde denne indbydende klassiske villa centralt placeret i Herlev.

Godt naboskab er centralt for Borgerdiget 30, og det gælder ikke kun naboer, men også genboer og bagboer. Man holder øje med hinandens huse, låner værktøj og trailer af hinanden og får en god snak henover hækken.

Ejendommen består i stueplan af entré, gang, badeværelse, et soveværelse, to mindre værelser samt køkken og stue. Især lysindfaldet i stuen er et af boligens store plusser. Derudover er detaljen omkring den lille serveringsluge mellem køkken og spisestue værd at bide mærke i, en serveringsluge sælger bevidst har valgt at fastholde.

Kælderen består af badeværelse, bryggers samt flere disponible rum. Huset er placeret højt i forhold de omkringliggende areal og sælger har aldrig oplevet vand i kælderen (på trods af mange skybrud). Da standen af kælderen er så fin, har de i dag inddraget den til mange gøremål. De har blandt indrettet et stort rum til ophold (ikke godkendt til beboelse) med en New-York væg mod værkstedet. I opholdsrummet kan der spilles PC, høres høj musik eller holdes fest uden at genere resten af familien. Rummet ved siden af opholdsrummet er i dag indrettet til et rummeligt værksted, men kun fantasien sætter grænser for rummets anvendelsesmuligheder.
Haven er ugenert og hyggelig med flere hyggekroge, rum og træer, buske og gemmesteder. Derudover er der plads til både fodboldmål og trampolin i haven. Nuværende sælger kalder deres have en solitære have, fordi træer og buske står solo i græsset. Så der skal blot slås græs og trimmes træer, men der er ikke store bede, der skal passes.

Af løbende forbedringer på huset kan nævnes, anlagt stenterrasse fra 2017. Vinduer, terrassedør, kælderdør og hoveddør er skiftet inden for de seneste ti år. De to badeværelse i kælder og stueplan er fra 2019 og begge med gulvvarme. I 2010 fik nuværende sælger åbnet op til køkken og sat nyt JKE køkken op.

Alle gulve er fra samme omgang og lavet af ask.

Til boligen hører en garage til haveredskaber, cykler, kompressor i grav, og eventuelt motorcykler.

Der har kun været to ejere af Borgerdiget 30, siden det blev bygget i 1962. Paradisæbletræet foran huset er lige så gammelt.

Nærområdet har gode faciliteter for børnefamilier. Du finder både institutioner og skole tæt ved samt Idrætsanlæg, Hospitalsparken, svømmehal, indkøb, legepladser, naturcenter Kildegården og meget mere. Der er flere gode spisesteder i området og du kan finde alt hvad du skal bruge i shopping centeret BIG.

Transportmulighederne og offentlig transport er også gode fra boligen og der ikke langt til motorvejen som kan tage dig mod byen, nordpå eller vestpå.

Boligen er oplagt til familien som søger en villa i et børnevenligt område.

Vi glæder os til at fremvise boligen på et af vores åbne huse eller bestil en personlig fremvisning.