Nøddehaven 43, 3500 Værløse

Flot Eurodan enderækkehus fra 2003 beliggende i det skønne og rolige Ryget Skovby.

- Isoleret skur til opbevaring.

- Flot udsigt udover marker.

- Tæt på Hareskoven, Farum- og Søndersø, golfklub, bymidte, skole, institution og offentlig transport.

- Skoledistrikt Søndersøskolen .

Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har nu fornøjelsen at udbyde dette indbydende ende-rækkehus fra 2003 i det smukke Værløse, Ryget Skovby, med den skønneste udsigt udover marker.

Allerede når du ankommer til området omkring Nøddehaven, fornemmer du roen og de behagelige omgivelser, hvor børnene i fred og ro kan lege på legepladserne, spille fodbold, løbe på løbehjul og meget mere. Et sikkert og hyggeligt sted, hvor man kommer hinanden ved.

Rækkehuset består af en forhave med skur, hvor sælger har fået støbt terrændæk samt isoleret det, så det kan bruges som opbevaring året rundt. Fra forhaven kan du gå videre om til baghaven, hvor der er en hyggelig terrasse og have med frugttræer og buske.

Inden for består boligen af en entre med plads til at hænge jakker og stille skoene. Fra entreen har du indgang til den gode stue og køkken-alrum. Derudover kan du heller ikke undgå at bide mærke i det skønne lysindfald. Fra køkken-alrum har du udgang til terrassen, hvor mange hyggelige stunder kan nydes i gode venner og families lag. I stueplan er der desuden et toilet.

1. sal består af tre værelser samt badeværelse. Alle værelser er gode reelle værelser. Fra to af værelserne har du desuden udgang til den hyggelige altan, hvor du kan nyde et glas vin, se udover markerne og nyde solen gå ned.

Ejendommen er beliggende i et nyere boligområde kendetegnet ved moderne kvalitetsbyggeri i rolige omgivelser tæt på Værløse Golfklub og Farum Sø. Desuden tæt på er Søndersøskolen, institution og sportsfaciliteter som multisportshal, svømmehal, rideskole og Fitness World. Du har let adgang til motorvej og ejendommen ligger tæt på Værløse Station og bymidte.

Ejendommen er desuden yderst velbeliggende ikke langt fra Søndersø (med badebro), Hareskoven og naturområdet ved den tidligere flyvestation Værløse. Om du er til en løbetur eller en gåtur, så kan du få det opfyldt her. Er du til at cykle, uanset om det er racer, cross eller mountainbike findes der utallige muligheder lige rundt om hjørnet. I Hareskoven har du masser af spor der går videre til Bagsværd- og Furesøen. Hvis du vil cykle racer, citybike eller stå på rulleskøjter har du de bedste vilkår her på den gamle landingsbane på den gamle flyvestation.

Et indbydende ende-rækkehus i et skønt kvarter, som skal opleves. Vi glæder os til at se jer til et af vores åbent huse, ellers kontakt os på tlf. 88626020 eller boligsalg@ronniekarlsson.dk for aftale af en fremvisning.