Topasvej 4, 2730 Herlev

Indbydende villa i et plan på en god beliggenhed i Herlev

- God planløsning med stort køkken-alrum og stue.

- Tæt på grønne områder som Hospitalsparken og naturcenter Kildegården.

- Oplagt til børnefamilien der søger en villa i god stand tæt på skoler og institutioner.

Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har nu fornøjelsen af at udbyde denne fine villa i et plan perfekt til børnefamilien.

Velkommen til Topasvej 4 i Herlev. Boligen byder på ét stort køkken alrum og stue som er hjertet i boligen. Køkkenet er af nyere dato og stuen ligger i et lettere forskudt plan som giver en god rumfornemmelse i stueområdet. Fra køkkenalrummet er der adgang til en hyggelig udestue med helt ny facade mod haven fra 2021. Fra hele stueområdet er der udsigt til den hyggelige have.

Boligen har derudover to børneværelser samt et stort soveværelse med adgang til eget badeværelse. Derudover har du et ekstra badeværelse og en fin entré med plads til sko og overtøj.

Boligen har også en rummelig kælder som har god opbevaringsplads samt carport.

Haven er privat og ugenert og har plads til både fodboldmål og trampolin. Den er nem at vedligeholde og både i haven og den sydvendte terrasse kan solen nydes hele dagen.

Nærområdet har gode faciliteter for børnefamilier. Du finder både institutioner og skole tæt ved samt en lille gåtur til både Hospitalsparken, svømmehaller, indkøb, legepladser og meget mere.
Der er flere gode spisesteder i området og du kan finde alt hvad du skal bruge i shopping centeret BIG.

Transportmulighederne og offentlig transport er også gode fra boligen og der ikke langt til motorvejen som kan tage der mod byen, nordpå eller vestpå.

Boligen er oplagt til børnefamilien som søger en rummelig villa i et plan i børnevenligt område.

Vi glæder os til at fremvise boligen på et af vores åbne huse eller bestilt en personlig fremvisning.