Dyssevænget 8C, 2700 Brønshøj

Indflytningsklar ét plans villa i børnevenligt kvarter.

- Kort afstand til gode skoler, institutioner, afgrænsede legepladser og naturlegepladser
- Tæt på Islev station med gode indkøbsmuligheder og diverse restauranter og take away-steder
- Tæt på grønne områder ved Krogebjergsøen, Damhusengen og sø, samt Utterlev Mose
- Overdækket ovenlyst terrasse i fin privat have, nyopført carport og anneks.
- Indrettet med 4 værelser og dejlig udestue.

På en lille stikvej til Dyssevænget, bliver man mødt af en flot pudset 1-plans murstensvilla med overdækket belyst terrasse velegnet og velindrettet til den lille familie.
Her er nemlig hele 4 værelser og en stor spise-og dagligstue med udgang til udestue, hvor man året rundt både har mulighed for at, slappe af i rolige omgivelser eller holde et stort middagsselskab.
Haven er nem og overskuelig med to terrasser, hvor man kan nyde solen det meste af dagen. Grunden rundt om huset er omkranset af hæk, hvilke gør den meget privat. Der er udgang til terrasser og haven fra både ude stuen og hoveddøren.
Boligen består af 4 værelser, 1 badeværelser med vaskesøjle og en stor spisestue der går ud i dagligstuen. Køkken, badeværelse og udestue er fra 2007 og her er der også varme i gulvet. Fra køkkenet er der adgang til et stort tørt isoleret loftsrum, med masser af plads til opbevaring.

Til boligen hører en nyopført carport og et nyopført isoleret anneks med god plads som kan bruge til gæsteværelse, hobbyrum, værksted eller opbevaring. Yderligere er der et rummeligt skur med plads til haveredskaber, havemøbler mm, samt et cykelskur.

Grundejerforeningen er kendetegnende for godt naboskab med en god og solid økonomi, med årlige traditioner såsom fastelavn, loppemarkeder og sommerfest på de grønne fællesarealer.
Det er et meget børnevenligt område med fodboldmål, stort udvalg af attraktive legepladser for alle aldersgrupper som eksempel: Husumparkens(bemandet) og Nørager Legeplads. Gode Skoler og institution ligger i gå- og cykelafstand. Korsagerskolen ligger kun 1 km derfra. Området byder også på masser af idrætsfaciliteter, om det er fodbold, håndbold, badminton, tennis, svømning mv.

Ikke langt for hoveddøren tilbydes masser af naturoplevelser, idyl og stemningsfyldt atmosfære. Om du er til en løbetur eller en gåtur, så ligger Krogebjergsø kun 500m væk og Utterslevmose er kun 2 km væk.
Da grundejerforeningen var med i et projekt om at få lavet en Fiberforbindelse, følger der en gratis fibernet forbindelse på 200Mbit med til 2026.

Boligen giver gode muligheder for at indrette sig. Bestemt at besøg værd. Vi glæder os til at se jer på åbent hus eller bestil en fremvisning på 88626020.