Borgm.Schneiders Vej 100, Øverød, 2840 Holte

Skøn beliggenhed i det eftertragtede Paradiskvarter.

- Beliggende kun 500-600 meter fra den populære Skovlyskole.

- Tæt på Rude Skov, Søllerød Naturpark, Kirkeskoven, Søllerød Golfklub, Holte Midtpunkt og Holte Station.

- Indbydende have med flere terrasser og frugttræer.

Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har nu fornøjelsen af at udbyde denne villa på en af de mest eftertragtede beliggenheder i Paradiskvarteret og kun 500-600 meter fra Skovlyskolen, hvor børnene trygt kan gå ad rolige villaveje hele vejen. Kendetegnende for området er, at der er fred og ro og hvor du kan høre fuglekvidre og se dådyr, ræve, egern og meget mere. Velkommen til Borgm.Schneiders Vej 100.

Et af boligens åbenlyse samlingspunkter er den meget charmerende have med blandt andet flere terrasser, så du altid både har sol og skygge efter behov. Derudover er der masser af frugttræer og bær i haven og størrelsen af haven gør, at der både kan holdes picnic og komsammen til fest, fodbold og hygge.
Niveau forskellen i haven, er med til at skabe dybde og charme og gør haven yderst indbydende.

Boligen indeholder entre, bryggers, to badeværelser, 4 værelser, fællesrum, stort køkken-alrum i åben forbindelse til dagligstue.
Samlingspunktet i boligen er uden tvivl det store køkken-alrum, hvor rammerne indbyder til komsammen med familie og venner henover et glas vin eller en kop kaffe. Herfra har du også udgang til terrassen som både har en overdækket og en fri del. Fra terrassen har du vue udover den smukke have. Fra fællesrummet har du udgang til boligens anden terrasse.

I 2018 blev der lagt nyt eternittag på boligen. Derudover blev der udskiftet strøer (efter behov), lagt ny isolering og nye sternbrædder. Samtidig blev der også sat nye zink nedløbsrør og tagrender på hele huset.

Paradiskvarteret er omgivet af skøn natur med Rude Skov, Søllerød Golfklub, Kirkeskoven og Søllerød Naturpark lige rundt om hjørnet, her kan du nyde en gå-eller løbetur. Hvis du er til at cykle mountainbike findes der mange muligheder i Rude Skov med masser af forskellige spor der går videre til Furesøen og Hareskoven.
Derudover er der kort afstand til Holte Midtpunkt, med masser af muligheder for indkøb og hyggelig spisesteder samt Holte Station.

En indbydende bolig i et skønt kvarter, som skal opleves. Vi glæder os til at se jer til et af vores åbent huse, ellers kontakt os på tlf. 88626020 eller boligsalg@ronniekarlsson.dk for aftale af en fremvisning.