Råbroparken 11, 2765 Smørum

Et-plans villa i det eftertragtede Smørum.

- 5 gode værelser (udover stuerne), hvor væggen til det ene værelse kan fjernes så stuen bliver endnu større.

- God planløsning med to badeværelser.

- Beliggende på rolig vej med ugenert have og direkte udgang til fællesområde med legeplads.

Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har nu fornøjelsen at udbyde denne indbydende ét-plans villa beliggende på en af de bedste placeringer i Smørum.

Allerede ved ankomsten til Råbroparken sænker roen sig og du fornemmer med det samme et område, hvor man hilser og passer på hinanden. Området er en stor blanding af børnefamilier, par uden børn samt seniorer. Eftersom det er en ét-plans bolig, henvender den sig til udover familier med børn og sammenbragte familier, også til seniorerne.

Boligen består af entre, hvorfra du har adgang til bryggers og den store stue, som i dag er opdelt i en spisestue med åben adgang til dagligstue. Fra stue har du direkte udgang til terrasse. Derudover består boligen af 5 værelser, 2 badeværelser samt et køkken-alrum, hvorfra du også har direkte udgang til terrasse.

Boligen indeholder alt det en moderne familie ønsker, mange værelser, så der også er plads til hjemmearbejdsplads, 2 badeværelser og et køkken-alrum. Hvis man kun har behov for 4 værelser, så kan væggen (let væg) der er mellem dagligstue og værelset tages ned, og så bliver stuen en del større.

Til boligen hører en carport samt loftrum.

Smørum er kendt for sine stisystemer, hvor man kan komme rundt i hele byen via stisystemer på gåben eller cykel. Dette er uanset om du skal til Børnehuset Regnbueskytten, én af de to skoler beliggende i Smørum eller det nærmeste supermarked. Derudover kan du også via stisystemet komme til både biblioteket og Smørum Centret, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, benytte én af centrets restauranter eller dyrke fitness.

Der findes et meget aktivt idrætsmiljø i Smørum, alt lige fra gymnastik, fodbold, håndbold, tennis, badminton, svømning, fitness til golf og meget mere.

Der går busser fra Smørum til Ballerup og Måløv, hvorfra du kan tage S-toget videre ind mod København og du kan komme på motorvejen kun 2 km derfra.

Hvis du sætter pris på en indbydende ét plans villa, så er Råbroparken 11 bestemt et besøg værd. Kik forbi til et af vores åbent hus eller kontakt os på telefon 88626020 eller mail boligsalg@ronniekarlsson.dk.