Hasselhaven 20, 3500 Værløse

Arkitektonisk flot enderækkehus fra 2006 beliggende i det skønne og rolige Ryget Skovby

- Spændende indretning med imponerende lysindfald og unik planløsning.

- Egen carport.

- Mulighed for at etablere et 4. værelse.

- Tæt på Hareskoven, Farum- og Søndersø, golfklub, bymidte, skole, institution og offentlig transport.

Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har nu fornøjelsen at udbyde denne perle af et rækkehus fra 2006 i det smukke Værløse, Ryget Skovby, kun 20 min fra København i bil.

Allerede når du ankommer til området omkring Hasselhaven 20, fornemmer du roen og de behagelige omgivelser, hvor børnene i fred og ro kan lege på legepladserne, spille fodbold, løbe på løbehjul og meget mere. Du lægger også mærke til udsigten du har fra både området og boligen.

Rækkehuset består af en forhave med egen carport og skur. Herfra går du ind ad hoveddøren, hvor du kommer ind i en lille entre med plads til at hænge jakker og stille skoene. Fra entréen ligger der et værelse til venstre, hvor der også er lavet en hems med trappe og gelænder, og lige fremme og til højre ligger husets centrale del, køkken-alrummet og i forlængelse heraf spisestuen, hvor du har direkte adgang til den hyggelige baghave.

Til venstre for spisestuen ligger dagligstuen og til venstre for køkken-alrummet ligger husets badeværelse. I forlængelse af badeværelset går trappen op til 1. sal der består af 2 værelser. Fra trappesatsen på 1. sal har du åbent kik ned til køkken-alrum. Derudover har du også en imponerende udsigt udover marker fra de to værelser.

Hvis du ønsker et 4. værelse, kan du sætte en gispvæg op mellem spise-og dagligstue og inddrage dagligstuen til værelse (det er der andre der har gjort) - og der vil stadig være plads til både spise-og dagligstue i spisestuen.

Ejendommen er beliggende i et nyere boligområde kendetegnet ved moderne kvalitetsbyggeri i rolige omgivelser tæt på Værløse Golfklub, Farum Sø, Søndersø med badebro samt Hareskoven. Desuden tæt på er Søndersøskolen, institution og sportsfaciliteter som multisportshal, svømmehal, rideskole og Fitness World. Derudover har du let adgang til motorvej og ejendommen ligger tæt på Værløse Station og bymidte.

Lige uden for hoveddøren tilbydes masser af naturoplevelser, idyl og stemningsfyldt atmosfære. Om du er til en løbetur eller en gåtur, så kan du få det opfyldt her. Er du til at cykle, uanset om det er racer-eller mountainbike findes der utallige muligheder tæt på. I Hareskoven har du masser af spor der går videre til Bagsværd- og Furesøen. Hvis du vil cykle racer, citybike eller stå på rulleskøjter har du de bedste vilkår her på den gamle landingsbane på den gamle flyvestation (som i dag er et rekreativt område) - lige omme på den anden side af Søndersø. Hvis du er til en kold øl, noget godt at spise eller blot en kop kaffe eller kakao, så er Bryggeri Skovlyst kun en lille køretur herfra.

Et indbydende rækkehus i et skønt kvarter, som skal opleves. Vi glæder os til at se jer til et af vores åbent huse, ellers kontakt os på tlf. 88626020 eller boligsalg@ronniekarlsson.dk for aftale af en fremvisning.