Nøddelunden 184, 2765 Smørum

Sjældent udbudt ét-plans rækkehus

- Beliggende i det eftertragtede rækkehusmiljø, Nøddelunden i Smørum.

- Gode parkeringsforhold lige ved boligen.

Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har nu fornøjelsen at udbyde dette charmerende rækkehus beliggende på en af de bedste placeringer i Smørum.

Allerede ved ankomsten til Nøddelunden sænker roen sig og du fornemmer med det samme et område, hvor man hilser og passer på hinanden. Området er en stor blanding af børnefamilier, par uden børn samt seniorer. Eftersom det er en ét-plans bolig, henvender den sig både til seniorerne, par uden børn samt dem der bor alene.

Boligen består af en god entre, hvorfra du har adgang til et fint badeværelse med plads til vaskemaskine og tørretumbler, samt adgang ind til stuen og det store åbne køkken. En af boligens helt store plusser er det store åbne køkken, hvor der er mulighed for både at udvide køkkenet samt etablere spiseplads i køkkenet. Dagligstuen har en størrelse, hvor der både er plads til sofaarrangement og spiseplads. Fra stuen har du direkte udgang til overdækket terrasse og derfra videre ud i baghaven. Derudover har boligen et fint stort værelse med god skabsplads.

Til boligen hører et stort loftrum.

Rækkehuset er en del af grundejerforeningen "Nøddeparken", der er en veldrevet forening med styr på tingene. Foreningen henvender sig til både børnefamilier, såvel som de lidt ældre der ønsker at bo i roligt og ugenerede område. Parkeringsforholdene er ligeledes ideelle og der er altid plads til gæster.

Smørum er kendt for sine stisystemer, hvor man kan komme rundt i hele byen via stisystemer på gåben eller cykel. Dette er uanset om du skal til Børnehuset Regnbueskytten, én af de to skoler beliggende i Smørum eller det nærmeste supermarked. Derudover kan du også via stisystemet komme til både biblioteket og Smørum Centret, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, benytte én af centrets restauranter eller dyrke fitness.

Der findes et meget aktivt idrætsmiljø i Smørum, alt lige fra gymnastik, fodbold, håndbold, tennis, badminton, svømning, fitness til golf og meget mere.

Der går busser fra Smørum til Ballerup og Måløv, hvorfra du kan tage S-toget videre ind mod København og du kan komme på motorvejen kun 2 km derfra.

Hvis du sætter pris på et indbydende ét plans rækkehus, så er Nøddelunden 184 bestemt et besøg værd. Kik forbi til et af vores åbent hus eller kontakt os på telefon 88626020 eller mail boligsalg@ronniekarlsson.dk.