Hørkær 21C, 1. 3., 2730 Herlev

Indflytningsklar lejlighed i nyt byggeri med sydvest altan.

- Mulighed for leje af p-plads samt elevator.

- Centralt placeret i Herlev med tæt til indkøb, Station, BIG Shoppingcenter samt motorvej.

Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har nu fornøjelsen af at udbyde denne nye og indflytningsklare lejlighed, der henvender sig til dem, der søger en centralt beliggende lejlighed med altan og elevator.

Altanen er sydvestvendt og rummelig med plads til både havemøbler og små krukker. En oplagt udeplads i gode venner og families lag.

Lejligheden består af fin entre, hvor du kan komme af med overtøj og sko, tre gode værelser med udsigt til haven fra 2 af dem, et flot stort badeværelse og sidst men ikke mindst boligens nerve et kæmpe køkken-alrum og dagligstue, hvorfra der også er udgang til altan. Her er der god mulighed for at indrette sig og der er lavet nogle gode tilvalg som et køkkenmodul der kan forlænge køkkenet og give mere bordplads.

Til lejligheden hører muligheden for at leje en p-plads.

Ejendommen er fra 2019 og står flot med murstensfacade og altaner.

Til ejendommen hører en gårdhave med legeplads og træningsfaciliteter. Gårdhaven ligger lige overfor lejligheden så det er nemt og hurtigt at komme hen til den. Derudover har du også et fælles udendørs lounge-område på 6. sal med en fed udsigt som kan bruges til komsammen.

Lejligheden er beliggende i gå-afstand til Herlev Station, indkøb, Herlev Bymidte samt BIG Shoppingcenter med mange specialbutikker og restauranter.

Lejligheden henvender sig til dem der søger en flot og velholdt bolig med et væld af muligheder for at indrette sig og skabe rammerne om gode oplevelser. Kontakt os på 88626020 for en fremvisning eller mød op om søndagen på en af vores åbne huse med tilmelding.