Bagsværd Hovedgade 99, 8. C., 2880 Bagsværd

Ideel studiebolig

Denne 1-værelses lejlighed med altan er centralt beliggende, uanset om du skal studere i København, Roskilde, Lyngby eller Hillerød. Desuden har du de bedste indkøbsmuligheder og caféliv lige uden for hoveddøren, og kun 5 min rask gang fra de grønne områder ved Bagsværd Sø og 1 station til Hareskoven.

Lejligheden sælges som indflytningsklar og delvist møbleret med stort klædeskab/rumdeler, hjørne-/sovesofa m. opbevaring, spisebord, lavt reolophæng og tv. Du behøver egentlig kun medbringe seng med madras og køkkenudstyr, så er du studieklar.

Du træder ind i en entré med indbyggede skabe med god plads til overtøj og opbevaring, og med adgang til lejlighedens badeværelse. Fra entréen går man videre ind i stuen med store vinduer og den rumopdelte soveplads med plads til dobbeltseng

Fra altanen på 8. sal med udgang fra køkkenet har du også en formidabel udsigt, hvor du i sommerperioden kan nyde middags- og aftensolen i fulde drag ved det lille medfølgende cafébord.

Fællesudgifterne i den veldrevne ejerforening er lave, og inkluderer desuden vand og internet. Der er to elevatorer, et aflåst indgangsparti i gadeplan med dørtelefon og videoovervågning. Til lejligheden hører også et aflåst kælderrum, fællesvaskeri og mulighed for at tilkøbe bilparkering i den underjordiske p-kælder.

Bestil en fremvisning på 88 62 60 20 eller kom på et af vores åbne huse med tilmelding søndag eller onsdag.
Vi glæder os til at se jer.