Søndergårds Allé 160, 2760 Måløv

Indflytningsklar villalejlighed i det skønne Søndergårdskvarter.

- Stor brugbar altan med sol det meste af dagen.

- Kun 200 meter fra Måløv Station.

Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har nu fornøjelsen at udbyde denne indbydende villalejlighed i Søndergårdskvarteret i Måløv. Søndergårdskvarteret er et nyere boligkvarter fra 2002, der ligger lige syd for Måløv Station. Søndergårds særlige kendetegn er en ca. 600 meter lang, kunstigt anlagt sø/kanal, som giver hele området herlighedsværdi og karakter, som man kender det fra søerne inde i København. Der er desuden et nybygget fælleshus, der kan lejes til sociale arrangementer.

Villalejligheden, der er beliggende på 1. sal, indeholder en entre, fordelingsgang til badeværelse og boligens 3 rummelige og højloftet værelser, dagligstue samt stort køkken med spiseplads. Fra køkken har du direkte udgang til den store altan, hvor udsigten og sommeraftener kan nydes i gode venner og families lag med en kop kaffe og glas vin. Kendetegnende for lejligheden er rummeligheden, qua højt til loftet og det fantastiske lysindfald, boligen har.

Ejerforeningen er fra 2004 og er bygget op som et lukket rækkehusmiljø i to plan, hvor man bor i henholdsvis stueplan og 1. sal.
Børnene kan lege frit og man har alle muligheder for at dyrke det gode naboskab på de fælles bordebænkesæt. Ejerforeningen er en tidligere andelsforening, hvorfor ejerforeningen forestår for forsikring på bygningen.

Den kunstigt anlagte sø/kanal, strækker sig igennem hele Søndergårdskvarteret. I den ende ved rundkørslen, finder du både en lille park kaldet Pynten, hvor der er udendørs grill, legestativer, gynger, petanquebaner mv. Derudover bliver der sejlet med kajak fra søbredden om sommeren. Lige bag søen findes der også en multibane, legeplads og parkourbane.

Måløv er en by i udvikling og du bor 300 meter fra Måløv Hovedgade der byder på dagligvarebutikker, Fitness World, Cafe, restauranter, take-away madsteder, bibliotek, S-toget (hvor du kan komme til Hovedbanegården på under 30 min), apotek og meget andet. Derudover finder du i Måløv gode skoler, institutioner og mange forskellige idrætsforeninger.

Hvis du sætter pris på en skøn villalejlighed i flot stand på en attraktiv beliggenhed, så er Søndergårds Allé 162, 1. sal bestemt et besøg værd.

Kik forbi til et af vores åbent hus eller kontakt os på telefon 88626020 eller mail boligsalg@ronniekarlsson.dk.